Αν και έχασε ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ, η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε τελικά με 1-0 επί της αντίστοιχης του Λεβαδειακού σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου γύρου του Α΄ Ομίλου του Πρωταθλήματος Super League Κ17.

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, οι «πράσινοι» έφηβοι επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας με 1-0 του Λεβαδειακού εντός έδρας. Η επικράτηση ήρθε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ με το «τριφύλλι» να δημιουργεί και να χάνει πολλές ευκαιρίες παρά το γεγονός ότι οι απουσίες για την ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ήταν πολλές, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω τιμωριών. Οι απουσίες αυτές είχαν σαν αποτέλεσμα η ομάδα να παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές και να δοθεί η ευκαιρία και σε κάποια παιδιά της Κ16 να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ο Παναθηναϊκός είχε την πλήρη κατοχή από το πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε ευκαιρίες τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος του 45λέπτου με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο. Το σκορ στην ανάπαυλα ήταν 0-0. Στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» μπήκαν ακόμη πιο δυνατά πιέζοντας για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Στην προσπάθειά τους αυτή έχασαν ευκαιρίες μέχρι να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ στο 70’ με τον Δουγένη. Οι γηπεδούχοι έχασαν και στη συνέχεια ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ, αλλά δεν τα κατάφεραν και παραλίγο να το πληρώσουν με τους Βοιωτούς να έχουν δοκάρι στο 90. Τελικά το σκορ παρέμεινε στο 1-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κακοσαίος, Σπίνος, Βενέτης Νταμπίζας, Πογιάνης, Αλεξανδρόπουλος Χριστοδούλου, Σκεντεράι, Δουγένης, Καλομοίρης, Μιχαήλ. Επαιξαν και οι: Σερπέζης, Μαυρουδής, Κολόκας, Τουρούκης

Λεβαδειακός: Ζωγράφος, Ματσοτάι, Σόφης, Δράκος, Γιαννακόπουλος, Αργυρίου, Κουκοβίνος, Παχούμης, Βήχος, Δήμος, Ιωαννίδης. Έπαιξαν και οι: Μεντί, Διαμαντόπουλος, Πουλαδάκης, Τσώκος.