Ένα γκολ έκρινε την αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Κ15 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με τους γηπεδούχους πιο αποτελεσματικούς να το πετυχαίνουν στο 59’ και να παίρνουν τη νίκη στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 4ου γύρου του Α΄ Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ15 Super League.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να έχουν αρχικά ευκαιρίες, αλλά τον Παναθηναϊκό να απαντά με δοκάρι του Τουρκοχωρίτη. Ολο το πρώτο μέρος συνεχίστηκε με εκατέρωθεν προσπάθειες για να ανοίξει το σκορ, κάτι που όμως δεν επιτεύχθηκε και το σκορ στην ανάπαυλα ήταν ισόπαλο χωρίς γκολ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε στον ίδιο ρυθμό με τις δύο ομάδες σταθερές αμυντικά και αρκετά δημιουργικές στην επίθεση. Τελικά, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 57’ με τον Τζόρβα, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο 46’.Το γκολ αυτό ώθησε τις ομάδες να εντείνουν τις προσπάθειές τους. Ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρίες με κορυφαία το τετ-α-τετ του Σακελλαρόπουλου για να ισοφαρίσει, αλλά και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει «τελειώσει» το παιχνίδι σε κάποια από τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Τελικά, κανείς από τους δύο δεν σκόραρε και το σκορ παρέμεινε στο 1-0 μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός:Καραργύρης, Τσάβος (78’ Καρακώστας), Κεραμίδας, Θεοδωρόπουλος, Ασλανίδης, Γούλας (72’ Τιμολέων), Αρσενίδης (66’ Παυλής), Γεωργακόπουλος, Ντότης (46’ Τζόρβας), Σουρλής, Τόλιος (52’ Παπαδόπουλος).

Παναθηναϊκός:Χατζηγιαννάκης, Σαλάτας, Μπαλαρίνης, Σιαφάκας, Μητρόπουλος, Σιατούνης, Νούσης (59’ Φοινίκης), Δημοσθενιάδης, Τουρκοχωρίτης, Νιάρχος (65’ Σακελλαρόπουλος), , Λαζαρίδης​.