Ένα γκολ ήταν αρκετό στην Κ17 του Παναθηναϊκού που κατάφερε να επιβληθεί της αντίστοιχης ομάδας του Πλατανιά εκτός έδρας με 1-0 στον αγώνα που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ Πλατανιάς στο πλαίσιο της εξ αναβολής διεξαγωγής της 2ης αγωνιστικής του 2ου Γύρου του Πρωταθλήματος Κ17 Super League.

Η διακοπή μιας εβδομάδας δεν ανέκοψε το ρυθμό της εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού, που συνέχισε ουσιαστικά από εκεί που είχε σταματήσει δύο εβδομάδες πριν, όταν είχε επικρατήσει – και πάλι με 1-0 – του Λεβαδειακού. Αυτή τη φορά άλλαξαν αντίπαλος και έδρα, αλλά όχι αποτέλεσμα και σκορ. Οι «πράσινοι» μπήκαν καλά στην αναμέτρηση, η οποία γενικά ήταν καλή, είχε ρυθμό και πρόσφερε αρκετές ευκαιρίες στις δύο ομάδες που στο πρώτο ημίχρονο έδωσαν έναν συνολικά ισορροπημένο αγώνα. Οι γηπεδούχοι μάλιστα είχαν και δοκάρι, την ώρα που το «τριφύλλι» είχε τις δικές του ευκαιρίες.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Παναθηναϊκό να ανεβάζει την απόδοσή του και να «ψάχνει» πιο συστηματικά το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Οι προσπάθειες των παικτών του Συλαϊδόπουλου καρποφόρησαν στο 68’ όταν ο Δουγένης πλάσαρε εύστοχα εντός περιοχής και διαμόρφωσε το 1-0. Το γκολ αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στους «πράσινους» που κυριάρχησαν στη συνέχεια χάνοντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Ο Μαντζώρος αστόχησε τρεις φορές από πλεονεκτική θέση με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να του λέει «όχι» στην πιο χαρακτηριστική από αυτές. Ο Εμμανουηλίδης είχε κι αυτός την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά το δυνατό του σουτ δεν πήγε στα δίχτυα. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε και ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από την Κρήτη με ένα σημαντικό βαθμολογικά αποτέλεσμα.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού:

Παναθηναϊκός:Σουρδής, Σπίνος, Βενέτης, Μανιδάκης, Νταμπίζας, Θεοδωράκης, Χριστοδούλου, Σκεντεράι, Δουγένης, Καλομοίρης, Μιχαήλ. Αγωνίστηκαν ως αλλαγές και οι: Εμμανουηλίδης, Αλεξανδρόπουλος, Κολλόκας, Τουρούκης, Μαντζώρος