Με σκορ 2-1 ηττήθηκε η ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού από την αντίστοιχη της ΑΕΚ που εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα στο τελευταίο 20λεπτο και πέτυχε την ανατροπή, στον αγώνα που διεξήχθη στα Σπάτα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ20 Super League.

Ο Χρήστος Γιούσης ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους αφού σημείωσε και τα δύο γκολ που ολοκλήρωσαν την ανατροπή του σκορ. Κομβικό σημείο της αναμέτρησης ήταν η αποχώρηση του Φάνη Μαυρομάτη από τον αγωνιστικό χώρο στο 70’ λόγω τραυματισμού, καθώς ο Βαγγέλης Σάμιος είχε ολοκληρώσει τις τρεις αλλαγές του κι έτσι οι «πράσινοι» έμειναν με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους και εκτός από το προβάδισμα είχαν και την εικόνα της καλύτερης ομάδας στο γήπεδο.

Το σκορ είχε ανοίξει στο 22′ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με διπλή προσπάθεια εντός περιοχής. Το υπόλοιπο του πρώτου μέρους είχε κάποιες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, χωρίς όμως το σκορ να αλλάξει μέχρι την ανάπαυλα. Στο 60’ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Γιούσης και έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του με ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός ωστόσο συνέχισε να είναι καλύτερος μέχρι την ανατροπή της αριθμητικής ισορροπίας. Από εκείνο το σημείο και μετά η ΑΕΚ πίεσε και αφού ισοφάρισε πρώτα στο 76’ κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή με «δραματικό» τρόπο στις καθυστερήσεις με τον Γιούση σκόρερ και στις δύο περιπτώσεις, αυτή τη φορά μετά από εκτέλεση κόρνερ

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ:Παπαδόπουλος, Τάμπας, Ψάνης, Μαρκοπουλιώτης, Μπούσης, Μπάμπης, Ασπρογιάννης (60′ Γιούσης) Λίτσι (83′ Κόφι) Σπηλιώτης, Τσέλιος, Βλαχομήτρος.

Παναθηναϊκός:Ξενόπουλος, Βαλμάς (67′ Ξηρός) Σερβιλάκης (43′ Ντόκο) Ζερβόπουλος, Μαυρομμάτης, Στάικος (56′ Αποστολάκης) Κουντουριώτης, Αγγελόπουλος, Δημητρούλας, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης.