Ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού ώστε να κάμψει την αντίσταση της αντίστοιχης ομάδας του Πλατανιά και να πάρει ένα σημαντικό «2», στον αγώνα που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ Πλατανιάς στο Μάλεμε για τη 2η αγωνιστική του 4ου γύρου του Α΄ Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ17 Super League.

Οι «πράσινοι» επισκέφτηκαν τα Χανιά για δεύτερη φορά μέσα σε 15 μέρες και βρέθηκαν πρωταγωνιστές στο… ίδιο έργο, καθώς οι ομοιότητες με τον αγώνα που είχε διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου ήταν πολλές. Ιδιο αποτέλεσμα, ίδιο σκορ, ίδιος σκόρερ, ακόμα και παραπλήσιο χρονικό σημείο επίτευξης του νικητήριου γκολ. Επίσης παρόμοια ήταν και η εικόνα της αναμέτρησης με τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτεροι και να έχουν την πρωτοβουλία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Πλατανιάς και πάλι ήταν ανταγωνιστικός αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι που έγειρε προς την πλευρά του «τριφυλλιού».

Όπως και στην προηγούμενη αναμέτρηση ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στο α΄ μέρος, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε προβάδισμα, αφού δεν κατάφερε να σκοράρει στις ευκαιρίες που δημιούργησε. Τη λύση έδωσε για μια ακόμα φορά ο Δουγένης, ο οποίος στο 57’ εκμεταλλεύθηκε την πάσα του Εμμανουηλίδη και πλάσαρε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ και διαμορφώνοντας ταυτόχρονα το τελικό αποτέλεσμα. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια σημαντική νίκη που διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για την κατάληψη μιας θέσης που θα του επιτρέψει να πάρει μέρος στο Final 4 του Πρωταθλήματος.

Πλατανιάς: Πενταράκης, Κατσαρός, Σηφακάκης, Ψαρουδάκης, Στεφανίδης, Τσουγκράκης, Ντόι, Παπαγεωργίου, Αναστασόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Σταυρουλάκης. Συμμετείχαν και οι Κομισόπουλος, Βρέτο, Χατζιμαρινάκης, Αργυρουδάκης, Γιακουμάκης.

Παναθηναϊκός: Κακοσαίος, Μανιδάκης, Νταμπίζας, Βενέτης, Ζωγραφάκης, Θεωδοράκης, Σκεντεράι, Κολλόκας, Εμμανουηλίδης, Μαντζώρος, Δουγένης. Αγωνίστηκαν επίσης οι Τουρούκης, Χριστοδούλου, Σούλτσε, Μιχαήλ.