Κόντρα στη ροή του αγώνα η Κ17 του Παναθηναϊκού έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καλαφάτης » στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου γύρου του Α΄ Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ17 Super League.

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, οι ελπίδες των «πράσινων» για συμμετοχή στο Final 4 είχαν αναπτερωθεί, ωστόσο το αποτέλεσμα του αγώνα κόντρα στον Αστέρα είναι πιθανότατα καταδικαστικό γι’ αυτήν την προοπτική με δεδομένη πλέον τη διαμόρφωση της βαθμολογίας. Το αποτέλεσμα αυτό βέβαια προέκυψε κόντρα στη ροή του αγώνα, κατά τη διάρκεια του οποίου το «τριφύλλι» ήταν καθολικά ανώτερο και δημιούργησε πολλές και καλές ευκαιρίες, τις οποίες ωστόσο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Αυτή ήταν η μορφή του αγώνα από το ξεκίνημά του, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 33’ έπειτα από μια φαινομενικά ακίνδυνη φάση και κακή συνεννόηση ανάμεσα στον τερματοφύλακα και την «πράσινη» άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε επί της ουσίας. Ο Παναθηναϊκός κυριαρχούσε στο γήπεδο και συνέχισε να δημιουργεί αλλά και να χάνει ευκαιρίες όπως η κεφαλιά του Εμμανουηλίδη ή το σουτ του Καλομοίρη, η ιστορία ωστόσο του πρώτου μέρους επαναλήφθηκε και στο δεύτερο με τους Αρκάδες να φεύγουν στην κόντρα στο 83’ και να πετυχαίνουν και δεύτερο γκολ το οποίο τους εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς της νίκης και τους… έβαλε στο κόλπο της συμμετοχής στην τελική φάση του Πρωταθλήματος.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού:

Παναθηναϊκός:Χριστόγεωργος, Ζωγραφάκης, Βενέτης, Καραγιάννης, Μανιδάκης, Θεοδωράκης, Εμμανουηλίδης, Σκεντεράι, Δουγένης, Καλομοίρης, Χριστοδούλου. Επιπλέον αγωνίστηκαν οι: Μαντζώρος, Αλεξανδρόπουλος, Μιχαήλ, Σούλτσε, Κολλόκας