Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο η ομάδα Κ15 του Παναθηναϊκού νίκησε εύκολα την αντίστοιχη ομάδα του Πλατανιά στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Καλαφάτης» για την εξ αναβολής διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Κ15 Super League.

Δύο γρήγορα γκολ ήταν αρκετά για να «καθαρίσει» η ομάδα του Παναθηναϊκού τον τελευταίο της αγώνα για το Πρωτάθλημα στον αγώνα απέναντι στον Πλατανιά που εκκρεμούσε από τον Δεκέμβρη, ενώ συνολικά η εικόνα του αγώνα ήταν τέτοια που το σκορ θα μπορούσε να είναι ευρύτερο.

Στο τρίτο μόλις λεπτό ο Τουρκοχωρίτης άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 16’ έπειτα από ενέργεια του Λαζαρίδη από αριστερά ο Δημοσθενιάδης διαμόρφωσε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Για μεγάλα διαστήματα οι γηπεδούχοι απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο δείχνοντας υπομονή στη δημιουργία με κατοχή μπάλας και αυτή τους η υπεροχή μπορεί να μην μεταφράστηκε σε γκολ, αλλά πιστοποιήθηκε από αρκετές ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστικές από αυτές δύο δοκάρια και 3 τετ-α-τετ.

Η εμφάνιση αυτή ήταν η συνέχεια μιας σειράς αγώνων στους οποίους το «τριφύλλι» είχε αρχίσει να βελτιώνεται και να αποδίδει σωστό ποδόσφαιρο χωρίς ωστόσο αυτό να αποτυπώνεται μέχρι τώρα στα αποτελέσματα. Αυτή τη φορά και το αποτέλεσμα αντιστοιχούσε στην εμφάνιση αφήνοντας καλές εντυπώσεις στο φινάλε μιας αναμέτρησης που πραγματοποιήθηκε κάτω από καιρικές συνθήκες αρκετά δύσκολες λόγω ζέστης λόγω της οποίας χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο να γίνει και ολιγόλεπτη διακοπή.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού:

Παναθηναϊκός:Γαρδούνης, Σαλάτας Μπαλαρίνης, Σιαφάκας, Μητρόπουλος, Νούσης, Τουρκοχωρίτης, Καρβούνης, Δημοσθενιάδης (56’ Βώσος), Λαζαρίδης (68’ Σακελλαρόπουλος), Νιάρχος (76’ Λεωνδάκης).