Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, η ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και να επιβληθεί της αντίστοιχης ομάδας του Πλατανιά με 2-1 στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Καλαφάτης» στο πλαίσιο της εξ αναβολής διεξαγωγής της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ20 Super League.

Μπουζούκης και Πίσπας «υπέγραψαν» την ανατροπή για τον Παναθηναϊκό που αν και βρέθηκε πίσω με 1-0 πήρε μια ακόμα νίκη και – μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων – οριστικοποίησε την κατάταξή του στη 2η θέση της τελικής βαθμολογίας. Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες που απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες παρά την υψηλή θερμοκρασία που δυσκόλευε τις προσπάθειές τους. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν σκοράροντας πρώτοι στο 12’ με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Σε αυτές τις περιπτώσεις όσο πιο γρήγορα έρθει η ισοφάριση τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες της ανατροπής και υπό αυτήν την έννοια το «τριφύλλι» στάθηκε τυχερό, καθώς μόλις 5 λεπτά αργότερα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ο Πίσπας κέρδισε πέναλτι σε προσπάθειά του μέσα στην περιοχή και ο Μπουζούκης το εκτέλεσε εύστοχα στο 17’ για να «γράψει» το 1-1.

Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου συνεχίστηκε σε υψηλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους για να πάρουν κεφάλι στο σκορ, αλλά τελικά στην ανάπαυλα οι αντίπαλοι πήγαν με το σκορ στο 1-1. Λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την ανατροπή τους με τον Πίσπα να αναλαμβάνει αυτή τη φορά το γνώριμό του ρόλο του εκτελεστή και να ευστοχεί σε πλασέ μέσα από την περιοχή στο 50’ για το 2-1. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα σταδιακά έπεσε με δεδομένες και τις καιρικές συνθήκες που δεν ήταν και οι ευνοϊκότερες δυνατές κι έτσι το σκορ έμεινε το ίδιο μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού:

Παναθηναϊκός:Ξενόπουλος, Μανιδάκης (63’ Ντόκο), Σάμιος, Ζερβόπουλος, Ανδρέου, Μίγγος, Κουντουριώτης (77’ Δημήτρουλας), Θεοδωράκης, Πίσπας, Μπουζούκης, Ξεπαπαδάκης (46’ Παπανικολάου)