Με… σπασμένα φρένα η Κ15 του Παναθηναϊκού «ξέσπασε» πάνω στην αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης και κέρδισε με το εντυπωσιακό 5-1 στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Καλαφάτης» στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Κ15.

Μια μόλις αγωνιστική μετά την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, η ομάδα του Θωμά Μαυρουδή έδωσε μια πειστική απάντηση «διαλύοντας» κυριολεκτικά τον δεύτερο της βαθμολογίας Ατρόμητο, επιστρέφοντας στις νίκες και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Το «τριφύλλι» μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση επιβάλλοντας το ρυθμό του και πριν συμπληρωθεί το μισό του πρώτου μέρους το σκορ ήταν ήδη 3-0. Στο 16’ ο Τόρρα άνοιξε το σκορ με σουτ εντός περιοχής, στο 20’ ο Παυλάκης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα φάνηκε να βρίσκει κάπου στην προσπάθεια αμυντικών και επιτιθέμενων να την προλάβουν και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0, το οποίο διατηρήθηκε για μόλις 3 λεπτά. Ο Κρυπαράκος εξαπέλυσε «κεραυνό» εκτός περιοχής χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Ατρομήτου και «έγραψε» το 3-0. 10 λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει με σουτ εντός περιοχής και το 3-1 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε καθόλου με τους «πράσινους» να κάνουν ό,τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργούν εύκολα ευκαιρίες. Στο 57’ ο Παυλάκης σέντραρε από αριστερά και ο Δημοσθενιάδης πλάσαρε στην κίνηση μέσα από την περιοχή «κρεμώντας» τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σημειώνοντας το ομορφότερο γκολ του αγώνα για το 4-1. Λίγο αργότερα, στο 60’ ο σκόρερ του τέταρτου γκολ του Παναθηναϊκού έβγαλε με υπέροχη κάθετη πάσα τετ-α-τετ τον Τόρρα, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Αυγερινός Π., Πορφυρόπουλος (66’ Γαρμπής), Παυλάκης (63’ Αυγερινός Φ.), Ζούγρας, Γωγουβίτης, Κρυπαράκος (62’ Ζαφείρης), Δημοσθενιάδης, Κωστόπουλος, Τζαβίδας (55’ Φρόκου), Τόρρα, Τσοντάκης (66’ Πουλιάνος)

Ατρόμητος: Νικολακόπουλος, Λεουνάκης, Ράπτης, Ζάνης Μπαπκας, Γεροδημήτρης, Δαλαμήτρας, Οικονόμου, Καραμάνης, , Μουντές, Λάγγας. Έπαιξαν και οι Γεωργόπουλος, Πάζα, Παροτσίδης Κολομοίρης, Μπισύρης.