Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Κ20 του Παναθηναϊκού που αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού κατάφερε να σκοράρει με τον Σούλτσε και να επικρατήσει με 1-0 στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Κ20.

Για ακόμα μία αγωνιστική το «τριφύλλι» όχι μόνο διατήρησε το αήττητο, αλλά πέτυχε ακόμα μια νίκη που το κράτησε πρώτο στη βαθμολογική κατάταξη με 49 βαθμούς έπειτα από 19 αγώνες, τέσσερις μπροστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Η νίκη αυτή επί των Νέων του Παναιτωλικού ήρθε υπό δύσκολες συνθήκες καθώς οι απουσίες για την ομάδα των Φραατζέσκου και Ταράση ήταν πολλές κυρίως λόγω της συμμετοχής αρκετών παικτών στην αποστολή της ανδρικής ομάδας. Παρόλα αυτά οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο έχοντας την κατοχή και την κυκλοφορία σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ όταν κέρδισαν πέναλτι στο 30’, αλλά ο Βασίλης Ξενόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση του Γεωργούση κρατώντας το «0» στην εστία του.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αγρινίου μπήκε πιο δυνατά πιέζοντας τους «πράσινους» που προσπαθούσαν να ανακτήσουν την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το πρώτο 20λεπτο της επανάληψης το παιχνίδι ισορρόπησε ξανά και ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να σκοράρει στο 68’ με τον Σούλτσε, ο οποίος ευστόχησε σε πλασέ μέσα από την περιοχή στην πρώτη του επαφή με την μπάλα καθώς μόλις είχε μπει ως αλλαγή. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι το τέλος παρά το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός προσπάθησε να πιέσει και να ισοφαρίσει κι έτσι η ομάδα του Παναθηναϊκού διατήρησε το νικηφόρο της σερί.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Ζωγραφάκης, Ζερβόπουλος, Μαυρομάτης, Αποστολάκης, Σκεντεράι, Ξεπαπαδάκης, Δημήτρουλας, Ντιρμίσι, Σέχου. Αγωνίστηκαν και οι: Χριστοδούλου, Σούλτσε, Θεοδωράκης

Παναιτωλικός: Καλαντζής, Πριόνας (85’ Κοτρώτσος), Μπακογιάννης, Χριστογιάννης (81’ Λιάβας), Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης, Τσιαντής (74’ Πατίλας), Καββαδίας, Κυζερίδης, Γεωργούσης.