Άλλη μια καλή εμφάνιση και μια… επαγγελματική νίκη για την Κ15 του Παναθηναϊκού που κατάφερε να περάσει από την έδρα του Πανιωνίου επικρατώντας με 2-0 στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο B’ Γήπεδο Αργυρούπολης (Λαύρας) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής το πρωταθλήματος Super League Κ15.

Η συγκέντρωση και η πειθαρχία ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας του Θωμά Μαυρουδή που κατέβηκε αποφασισμένη να πάρει ένα πολύ σπουδαίο βαθμολογικά «τρίποντο» και το πήρε απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο σε μια δύσκολη έδρα. Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί πιο εύκολα για τους πράσινους αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Ευτύχησαν να προηγηθούν με κεφαλιά του Ζούγρα μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 22’ και είχαν κλασικές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα για σκοράρουν κι άλλα γκολ που θα είχαν βάλει ουσιαστικά τέλος στην αναμέτρηση από πλευράς αποτελέσματος. Δεν ευστόχησαν όμως και το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το ρευστό 1-0. Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι πίεσαν κάπως χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ουσιαστικά το τριφύλλι, το οποίο κατάφερε στο 66’ να κατοχυρώσει τη νίκη του πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ που τη σφράγισε οριστικά. Σκόρερ ήταν ο Τόρρα με σουτ εντός περιοχής. Η συνέχεια του αγώνα είχε χαρακτήρα συντήρησης και διαχείρισης του αποτελέσματος για τους Παίδες του Παναθηναϊκού που παρέμειναν ψηλά στη βαθμολογία, έναν μόλις βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό μετά από 12 αγώνες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Νικολάου, Πορφυρόπουλος (75’ Καρνέσης), Ζούγρας, Φρόκου, Παυλάκης, Κωστόπουλος, Κρυπαράκος (72’ Μακροδημήτρης), Δημοσθενιάδης (78΄ Δημοσθενιάδης), Τόρρα, Τζαβίδας (69’ Πουλιάνος), Τσοντάκης (62’ Γωγουβίτης).