Άφησε βαθμούς η ομάδα Νέων του Τριφυλλιού στο γήπεδο Αλκαζάρ της Λάρισας απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΛ στο δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος Κ19, Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 παρότι απώλεσε σωρεία ευκαιριών για να πετύχει γκολ.

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου μπηκε φουριόζα στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σέχου. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι έριξαν ρυθμό, παρουσιάστηκαν νωθροί και εν τέλει δέχθηκαν την ισοφάριση στο 36′ με σουτ στην κλειστή γωνία.

Στην επανάληψη η αλλαγή συστήματος σε 3-4-3 έδωσε άλλη πνοή στον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι έκλεισαν την ομάδα της Λάρισας στα καρέ της αλλά το γκολ της νίκης δεν ήρθε παρά τις κλασικές ευκαιρίες με τον Σέχου (από τη μικρή περιοχή δεν βρήκε σωστά τη μπάλα), τον Καλομοίρη δύο φορές (σε παράλληλες σέντρες του Βαγιαννίδη όπου στην πρώτη πάτησε τη μπάλα προ κενής εστίας και στη δεύτερη το πλασέ του αποκρούστηκε στη γραμμή από αμυνόμενο ίσως και με το χέρι), τον Τζαβίδα (χαμένο τετ α τετ), Ζερβόπουλο (από τη μικρή περιοχή δεν πλάσαρε καλά).

Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Σαραβάκος και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Νταμπίζας.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος (46′ Καραγιάννης), Σαντικάι, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Ζαγορίτης, Σερπέζης (70′ Τζαβίδας), Σέχου, Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης (65′ Καλομοίρης).