Ακόμα μία νίκη πήρε η ομάδα Κ-19 του Παναθηναϊκού αφού νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι που έγινε στην αρκαδική πόλη. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Χρήστος Σέχου που σκόραρε δύο φόρες, κερδίζοντας και πέναλτι.

Το σκορ άνοιξε στο 23ο λεπτό από πλασέ του Σέχου, ενώ στο 31’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 όταν ο Ηλιάδης πάσαρε στον Καλομοίρη και αυτός πλάσαρε τον εξερχόμενο Τσιμόπουλο που απόκρουσε. Ο Καλομοίρης έχασε και άλλη ευκαιρία στο 49’ όταν το δυνατό σουτ του απόκρουσε σε κόρνερ ο Τσιμόπουλος. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι με νέα επέμβαση στο 68’ σε δυνατό σουτ του Αθανασακόπουλου που έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά. Τελικά το γκολ ήρθε στο 83ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Σέχου, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός έχασε κλασικές ευκαιρίες για να αυξήσει το δείκτη του σκορ.

Ο Αστέρας στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε καλά και απείλησε την εστία του Παναθηναϊκού αλλά ο Χριστογεώργος ήταν σταθερός.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιμόπουλος, Κάρδαρης, Κουμεντέι, Μιχελής (84’ Ροδόπουλος), Χριστόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπονιός (46’ Κωτσόπουλος), Γλέζος, Μπλάτσος (71’ Τανουσάι), Τζίμας, Τερεζίου.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παλασκώνης, Παρασκευόπουλος, Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Τζαβίδας, Σέρπεζης, Σέχου, Αθανασακόπουλος, Καλομοίρης.