Οι Παίδες του Παναθηναϊκού έκαναν περίπατο στου Ρέντη επικρατώντας 4-1 της αντίστοιχης ομάδας του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Θωμά Μαυρουδή παρέμεινε έτσι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βολάκης. Στο 13′ οι Πράσινοι είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Δήμου, αλλά στο 25′ ο ίδιος παίκτης δεν αστόχησε και πέτυχε το 0-2. Ο Ολυμπιακός μείωσε στο 26′ με τον Κουτσογούλα ενώ είχε δοκάρι στο 54′ με τον Χρήστου. Ο Παναθηναϊκός, όμως, ήταν σαφώς ανώτερος του αντιπάλου του και κατάφερε να δώσει διαστάσεις στη νίκη του, χάρη σε γκολ του Κολοσκάμη στο 74′ και του Δήμου στο 83′.
Ολυμπιακός: Πούλιος, Κατηφόρης, Μπομπότης, Χρήστου, Γιαλεδάκης, Πάνος (59’ Πρέλιας), Σταυρόπουλος, Κίτσας (41’ Ρέτσος), Μόσχος (41’ Φλώκος), Κουτσογούλας (75’ Μάνδρος), Ποιμενίδης (62’ Γιαννόπουλος).
Παναθηναϊκός: Δρανδάκης, Τσεβάς, Κοκαράκης (49’ Νταμπίζας), Αλεβιζάκης, Ρουσίτ, Ψύλλας (9’ λ. τρ. Αγγελόπουλος), Βολάκης (81’ Κατσαρής), Προδρομίτης (72’ Μπέρκης), Δήμος, Κυριόπουλος (62’ Καλοσκάμης), Καλλέργης.
Το παιχνίδι παρακολούθησε ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Σαραβάκος, ο τεχνικός διευθυντής της πρώτης ομάδας, Νίκος Νταμπίζας και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Τάκης Φύσσας.
nikhk152
Ntampi Sara paides