Την πρώτη της ήττα στο Πρωτάθλημα Νέων γνώρισε η ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού. Παίζοντας με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη έχασε 3-2 σε ένα ματς γεμάτο συγκινήσεις.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το 3ο λεπτό όταν ο Τζοβάρας έπειτα από σέντρα του Λύρατζη νίκησε τον Χριστογεώργο. Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ισοφάρισε στο 20′ με τον… συνήθη ύποπτο Χρήστο Σέχου που πήρε τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή και με σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το Τριφύλλι, όμως, δεν κατάφερε να γλιτώσει τη δεύτερη παραβίαση εστίας. Αυτή ήρθε στο 32′ με κεφαλιά του Δούμτση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός αναζήτησε την ισοφάριση αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Η πρώτη στο 66′ σε δοκάρι από σουτ του Μιχαηλίδη και στο 74΄ όταν κέρδισε πέναλτι, σε φάση όπου θα μπορούσε να καταλογιστεί επιθετικό φάουλ στον Ζαγαρίτη. Όμως ο Χριστογεώργος απόκρουσε με το πόδι στην εκτέλεση του Λύρατζη. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε το 3-1 από σουτ του Γαϊτανίδη. Ο Παναθηναϊκός μείωσε το σκορ στο 88′, όταν ο Καλομοίρης από κοντά εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ. Και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός απώλεσε τεράστια ευκαιρία για νέα ισοφάριση όταν ο Σέχου από τη μικρή περιοχή και με το τέρμα σε καθαρή οπτική, έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο γήπεδο βρέθηκαν ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού, Δημήτρης Σαραβάκος και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας.

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Τσαούσης, Γαϊτανίδης, Μπαλογιάννης, Δούμτσης (64′ Θεοδωρίδης), Χατζηστραβός (83′ Βουτσάς), Τζοβάρας.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παλασκώνης (52′ Βαγιανίδης), Ζαγαρίτης, Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας (61′ Καλομοίρης), Σερπέζης, Σέχου, Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης (69′ Παπαδόπουλος).