Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι αξιολογήσεις από τους προπονητές των ακαδημιών του Παναθηναϊκού συνολικά 50 παιδιών από τις πράσινες σχολές σε όλη την Ελλάδα, που έχουν γεννηθεί το 2005 και το 2007, ενώ θα γίνουν δοκιμαστικά και για άλλες ηλικίες.. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες κυρίως την Κυριακή, τα δοκιμαστικά έγιναν κανονικά και διήρκεσαν συνολικά δύο ημέρες, παρουσία την πρώτη μέρα του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλη Κωνσταντίνου.

Το Σάββατο έγινε η προπονητική μονάδα από τον τεχνικό διευθυντή Τάκη Φύσσα και τους προπονητές των ακαδημιών του Παναθηναϊκού Ταράση, Μακρή, Φαμέλη, Ντρενόβα, Μαυρουδή, Μερεμέτη, Βλαχογιάννη, Μπαϊράμη, Ρόμπσον, Θανόπουλο, ενώ παρών ήταν ο υπεύθυνος των σχολών Γιώργος Ζαχαρόπουλος και ο Δανός αρχιπροπονητής Γιέσπερ Φρεντμπέργκ.

Την Κυριακή παρά τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες έγιναν αγωνιστικά παιγνίδια παρουσία όλων των προπονητών. Ακολούθησε η σύσκεψη των προπονητών για τις αξιολογήσεις και την ερχόμενη εβδομάδα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Τα παιδιά που θα επιλεγούν στην πορεία θα ενσωματωθούν στα γκρούπ των ακαδημιών όπου και θα γίνει η τελική αξιολόγηση. Ο τελικός αριθμός των παιδιών που θα ενταχθούν είναι ανοικτός.