Ήταν μία να πάρει φόρα η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι πήραν τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Και μάλιστα με απόδοση που δεν άφησε περιθώριο στον αντίπαλο. Το 3-1 θα μπορούσε κάλλιστα να είχε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Ο Παναθηναϊκός είχε χαμένο τετ α τετ στο 5ο λεπτό με τον Παπαδόπουλο, αλλά στο 24′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τζαβίδα. Το πέναλτι αξιοποίησε ο Ηλιάδης, ανοίγοντας το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα από αδράνεια της άμυνας του Τριφυλλιού, ο Παναιτωλικός ισοφαρίστηκε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε από το 65΄και μετά. Στο 69’ ο Βαγιαννίδης σέντραρε και ο Καλομοίρης πλάσαρε για το 1-2. Ο ίδιος παίκτης έχασε σημαντική ευκαιρία στο 72′ αλλά ζευγάρωσε τα γκολ του στο 74′ με ατομική ενέργεια. Ένα λεπτό μετά ο Τζαβίδας έχασε ευκαιρία για το 1-4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είχε 11 απουσιες λόγω τραυματισμών και καρτών, ενώ για να συμπληρώσει 18άδα πήρε τρεις ποδοσφαιριστές 16 ετών (Νιάρχος, Δημοσθενιάδης, Ρόμπι).

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης (78’ Παπαθανασίου), Ζωγραφάκης, Σαντικάι, Σπίνος, Σερπέζης, Ηλιάδης, Καλομοίρης, Τζαβίδας (88’ Νιάρχος), Παπαδόπουλος (33’ Παλασκώνης), Αθανασακόπουλος.