Το νικηφόρο σερί της Κ19 του Παναθηναϊκού διακόπηκε στην Ξάνθη, στην εξ αναβολής αναμέτρηση του Πρωταθλήματος Νέων. Οι Πράσινοι ηττήθηκαν 3-2, ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού.

Το Τριφύλλι προηγήθηκε ατο 8ο λεπτό με πλασέ του Τζαβίδα έπειτα από κάθετη πάσα του Σερπέζη. Στο 14′ ο Παπαδόπουλος έκανε σουτ για να αποκρούσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 19′ ήρθε το 1-1 με πέναλτι που κέρδισε και αξιοποίησε η Ξάνθη. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και στο 30′ ήρθε το 1-2 από σουτ του Παπαδόπουλου. Στο 41′ ο Αθανασακόπουλος έχασε τετ α τετ και την ευκαιρία να κλείσει το ημίχρονο με σκορ ασφαλείας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και πάλι μπήκε πολύ δυνατά. Στο 51′ ο Παπαδόπουλος αφύλαχτος έπιασε κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ ενώ στο 60′ ο Αθανασακόπουλος μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, έστειλε τη μπάλα πάνω στον γκολκίπερ της Ξάνθης. Στο 65′ ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, αλλά και πάλι ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο 73′ και στο 78′ όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας σταμάτησε τις προσπάθειες του Τζαβίδα. Κάπως έτσι -και αφού δεν σκόραρε στο 75′ που είχε δοκάρι- η Ξάνθη έφτασε στο 3-2 στο 84′ όταν έκλεψε τη μπάλα ψηλά και βγήκε στην κόντρα.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ζωγραφάκης, Καραγιάννης, Σπίνος, Σερπέζης, Ηλιάδης (69′ Σαμαράς), Αθανασακόπουλος, Παπαδόπουλος (59′ Σκεντεράι), Τζαβίδας (81′ Σούλτσε), Σερπέζης.