Κάθε απαισιόδοξο σενάριο ξεπέρασε η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού. Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στην πόλη της Ηπείρου προηγήθηκε 2-0 στο 60ό λεπτό και μέσα σε 21 λεπτά δέχθηκε τρία γκολ και ηττήθηκε 3-2… Χάθηκε έτσι η ευκαιρία να προσπεράσει τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία και να συνεχίσει το κυνήγι για το καλύτερο δυνατό βαθμολογικό πλασάρισμα.

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε για 60 λεπτά στο γήπεδο, έδειξε σοβαρότητα και πίστη στο πλάνο του προπονητή. Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου προηγήθηκε στο 10’ με σουτ του Σέχου από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο ίδιος παίκτης έχασε σημαντική ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ στο 15’ αλλά απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα άργησε να σουτάρει και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί. Στο 21’ ο Ηλιάδης εκτέλεσε φάουλ για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, ενώ το ίδιο συνέβη σε πλασέ του Σέχου στο 36’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε αναζητώντας το δεύτερο γκολ. Ήρθε στο 60’ από σουτ του Βαγιαννίδη με τη μπάλα να χτυπάει και στο σώμα του Σέχου. Το 0-2, όμως, δημιούργησε εφησυχασμό στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού. Στο 63’ ο ΠΑΣ μείωσε σε 1-2 με σουτ από τα 30 μέτρα ενώ στο 65’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ. Το γκολ της νίκης του ΠΑΣ ήρθε στο 84’ όταν ο Χριστογεώργος απόκρουσε προσωρινά τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ και στην επαναφορά της μπάλας ήρθε το 3-2. Παρά ταύτα ο Παναθηναϊκός απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για να σώσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά το πλασέ του Παπαδόπουλου σε τετ α τετ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε τη μπάλα άουτ.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ζωγραφάκης, Καραγιάννης, Σπίνος, Σερπέζης (75’ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας (85’ Σούλτσε), Σαμαράς (57’ Ζαγαρίτης), Σέχου.