Η κακή νοοτροπία του αγώνα της περασμένης εβδομάδας έδωσε τη θέση της στην προσήλωση στο στόχο και στη σωστή συμπεριφορά από το πρώτο λεπτό. Κάπως έτσι η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού έφτασε σε μία άνετη νίκη με το ευρύ 6-0 επί της Ξάνθης στο «Γ. Καλαφάτης». Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις στο 8ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 2-0 ενώ το ημίχρονο έκλεισε στο 5-0, οδηγώντας τον Σωτήρη Συλαΐδόπουλο να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρότερους ποδοσφαιριστές και βέβαια να κατεβάσει στροφές το Τριφύλλι.

Το σκορ άνοιξε στο 6ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αθανασακόπουλου και κεφαλιά του Σπίνου από το ύψος της μικρής περιοχής. Δύο λεπτά αργότερα ο Βαγιαννίδης έφυγε στην αντεπίθεση και με διαγώνιο σουτ από δεξιά πέτυχε το 2-0. Η σκυτάλη των σκόρερ πέρασε στον Σούλτσε. Στο 35ο λεπτό ο επιθετικός των Πρασίνων σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Βαγιαννίδη. Ήταν το πρώτο από τα τρία γκολ που σημείωσε. Το 4-0 πέτυχε ο Σερπέζης στο 38’ με όμορφο πλασέ έπειτα από γύρισμα του Βαγιαννίδη. Το ημίχρονο έκλεισε στο 5-0 αφού στο 40ό λεπτό ο Σούλτσε ελίχθηκε ανάμεσα σε αντιπάλους και με σουτ σκόραρε.

Το δεύτερο ημίχρονο μετά την εξέλιξη του πρώτου 45λεπτου, έδωσε ευκαιρία για να γίνουν αρκετές δοκιμές. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Σούλτσε στο 73’ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ζαγαρίτη.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης (46’ Σαμαράς), Ζαγαρίτης, Σαντικάι, Σπίνος (57’ Σιδεράς), Αλεξανδρόπουλος (57’ Βόσσος), Αθανασακόπουλος (46’ Καρβούνης), Σερπέζης, Καλομοίρης, Τζαβίδας (46’ Νιάρχος), Σούλτσε.

Athanasakopoulo Xanthi19 Serpezis Xanthi19 Panhgyr Xanthi19