Το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Φεβρουαρίου δοκιμάζονται στη Λεωφόρο οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές των 48 Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και για πρώτη φορά ανοίγει η είσοδος στο ευρύ κοινό για να παρακολουθήσει την διαδικασία.

Περισσότεροι από 130 επίλεκτοι ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα θα προπονηθούν κατά τη διάρκεια του 5ου Προγράμματος Αξιολόγησης των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

Παιδιά από τη Λαμία, τη Δράμα, την Αλεξανδρούπολη, την Κρήτη και δεκάδες ακόμα Σχολές από 12 -13 ετών θα έρθουν στη Λεωφόρο για να προπονηθούν και να αξιολογηθούν από το Διευθυντή της Ακαδημίας Τάκη Φύσσα και το τεχνικό προσωπικό.

Με στόχο την ανίχνευση νέων ταλέντων, τα παιδιά θα ακολουθήσουν δυναμικά τεστ και προπονητικό πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων, το οποίο θα οργανώσουν οι προπονητές της Ακαδημίας και θα παρακολουθήσουν οι συνεργάτες του τμήματος scouting του Συλλόγου καθώς και οΠρόεδρος των Σχολών Βασίλης Κωνσταντίνου.

Οι αθλητές που θα ξεχωρίσουν, θα κληθούν στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» για να συμμετάσχουν σε προπονήσεις με τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται από τη Θύρα 10 και είναι ελεύθερη για το κοινό, για τα παιδιά και τους γονείς, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Τουρνουά Αξιολόγησης ώστε να δουν από κοντά τα νέα ταλέντα αλλά και τη φιλοσοφία των σχολών στην πράξη.

Ευχαριστούμε την Ευρωπαϊκή Πίστη και την i-med για την ασφαλιστική κάλυψη των αθλητών μας και την 3E για την ευγενική χορηγία της.

Για να δείτε το Πρόγραμμα του 5ου Skills Tournament πατήστεΕΔΩ