Με ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου η ομάδα κάτω των 19 ετών του Παναθηναϊκού νίκησε εύκολα με 3-0 τον Λεβαδειακό στο Κορωπί. Όπως έκανε και στα προηγούμενα παιχνίδια της, η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και παράλληλα έχασε σωρεία ευκαιριών. Μόλις στο 7′ ο Σέχου κέρδισε πέναλτι, όμως ο Αθανασακόπουλος αστόχησε στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 19′ ο ίδιος παίκτης σούταρε έξω από την περιοχή άουτ, όπως και στο 23′ το σουτ του Παρασκευόπουλου. Στο 34ο λεπτό ο Σέχου πέρασε κάθετη πάσα στον Αθανασακόπουλο το πλασέ του οποίου έφυγε σύρριζα άουτ. Το ημίχρονο έκλεισε με τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο 41′ από την κεφαλιά του Αθανασακόπουλου που απόκρουσε ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού.

Οι αλλαγές του Συλαϊδόπουλου σε πρόσωπα και σύστημα (με τρεις κεντρικούς αμυντικούς από ένα σημείο και έπειτα στο δεύτερο ημίχρονο) έπιασαν τόπο. Πρώτα χάθηκαν ακόμα δύο ευκαιρίες για γκολ στο 65′ με την παράλληλη προς την εστία συρτή σέντρα του Βαγιαννίδη που δεν πρόλαβαν οι συμπαίκτες του και στο 67′ με την κεφαλιά άουτ του Παπαδόπουλου. Στο 69ο λεπτό, όμως, ο Σερπέζης δεν λάθεψε εκμεταλλευόμενος το γύρισμα του Καλομοίρη. Στο 75′ οι αμυντικοί του Λεβαδειακού έβγαλαν πάνω στη γραμμή προσπάθεια των Πρασίνων, οι οποίοι «κλείδωσαν» τη νίκη στο 83′ με όμορφη ατομική ενέργεια του Σέχου και σουτ με το δεξί. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ζαγαρίτης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε στο απέναντι «Γ» τον εξερχόμενο τερματοφύλακα.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Παρασκευόπουλος (55′ Σαντικάι), Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι (64′ Παπαδόπουλος), Τζαβίδας (59′ Καλομοίρης), Σερπέζης, Σέχου, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης.