Σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό και αρκετές όμορφες φάσεις, η Κ17 του Παναθηναϊκού ηττήθηκε 2-0 από τον Ολυμπιακό στο Ρέντη και απώλεσε την ευκαιρία να πατήσει κορυφή στη βαθμολογία.

Στο 18’ ο Τσαβός σούταρε και ο Οικονομάκης απόκρουσε. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 39′. Ο Νιάρχος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής για να αποκρούσει ο Τζολάκης, ενώ στην επαναφορά ο Δημοσθενιάδης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πάτησε πολύ καλύτερα στο γήπεδο. Στο 48′ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κατσογιάννη. Ο Νιάρχος ανέλαβε την εκτέλεση, ο Τζολάκης εκτινάχθηκε και απέκρουσε ενώ στην επαναφορά ο Λαζαρίδης σούταρε για να διώξει και πάλι ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας. Ο Παναθηναϊκός πίεσε και μέχρι το 70ό λεπτό ήταν σαφώς πιο απειλητικός. Όμως το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους. Στο 80′ ο Σιδεράς υπέπεσε σε πέναλτι, σε μια φάση που ο αμυντικός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο και αποχώρησε. Ο Γούλας ευστόχησε και πέτυχε το 1-0. Ο Παναθηναϊκός ανοίχθηκε για την ισοφάριση αλλά τελικά οι γηπεδούχοι σκόραραν ξανά στο 87′ από κλέψιμο του Γιωργόπουλου και πάσα στον Σακελλαρόπουλο που πέτυχε το 2-0.

Παναθηναϊκός: Οικονομάκης, Ρόμπι, Κούτσιας, Φρόκου, Σιδεράς (81’ Γωγουβίτης), Λιακόπουλος (72’ Ανθουλάκης), Τουρκοχωρίτης, Καρβούνης (77’ Λιούμης), Νιάρχος, Δημοσθενιάδης, Λαζαρίδης.