Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε μια βαθιά συγκινητική ατμόσφαιρα με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστώνΝίκου Μαρινάκη,Κώστα ΚότσαρηκαιΒίκτωρ Κλωναρίδη, του Δ. Συμβούλου της ΠΑΕΣτράτου Σωπήλη, του διευθυντή marketing της PumaΓιάννη Σούμπασηκαι άλλων συνεργατών.

Η υποδοχή ήταν εξαιρετική τόσο από το συγκινημένο προσωπικό όσο και από τον ενθουσιασμό των οικότροφων συνανθρώπων μας που με αγκαλιές, συνθήματα και δάκρυα… μετέτρεψαν την επίσκεψη σε μια εμπειρία ανθρωπισμού.

Η εκδήλωση άρχισε με την μουσική που έπαιξε στο πιάνο ο Ζώης (μόνιμος οικότροφος) για να καλωσορίσει την ομάδα και κατόπιν με τους ποδοσφαιριστές να ανταποδίδουν μοιράζοντας δώρα. Ντυμένα στα πράσινα, τα παιδιά άκουσαν την Πρόεδρο κα. Ελευθερία Ζερβάκη να ευχαριστεί την αποστολή μας και να απονέμει στον Παναθηναϊκό τιμητική πλακέτα λέγοντας «Ζέστανε τις καρδιές μας το θερμό μήνυμά σας “δεν είσαι μόνος” και πράγματι τα παιδιά μας κοντά σας, δεν αισθάνονται μόνα. Είμαστε ευτυχείς που o Παναθηναϊκός και η Puma, συμπεριλάβανε το οικοτροφείο μας στη μεγάλη ομπρέλα της κοινωνικής τους προσφοράς».

Ο κ. Στρ. Σωπήλης παραδίδοντας χρηματική επιταγήστο οικοτροφείο, ανέφερε «Τα λόγια δε αρκούν για να περιγράψουν τη συγκίνηση που επικρατεί…, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βοηθά τους συνανθρώπους μας».

Αξιοσημείωτο είναι, πως τη στιγμή των δηλώσεων του Νίκου Μαρινάκη για την προσφορά του Συλλόγου και τη συμμετοχή σε αυτή την όμορφη αποστολή, η Φώφη (μόνιμη οικότροφως) έτρεξε συγκινημένη μπροστά στις κάμερες και τον αγκάλιασε, φωτίζοντας την αίθουσα και συγκινώντας όσους έζησαν την αγνή έκφραση αγάπης.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που συμμετείχαν στη δράση «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ» και βοήθησαν για μια καλύτερη καθημερινότητα εκείνουςαπό εμάς που δεν στάθηκαν αρκετά τυχεροί στη ζωή.