«Σήμερα αποκαλύφθηκαν οι διάλογοι του Σάββα Θεοδωρίδη (σ.σ. αντιπρόεδρος ΟΣΦΠ) με τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη (σ.σ. πρόεδρος Επιτροπής Διαιτητών). Ο Θεοδωρίδης μεταφέρει ωμά και απροκάλυπτα ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε αποφασίσει να εγκρίνει την ανέλιξη του Σωμαρακάκη στην θέση που κατέχει σήμερα στα ανώτατα διαιτητικά κλιμάκια. Σαν η ΕΠΟ να είναι το μαγαζάκι τους. Ο δε Σωμαρακάκης ευχαριστεί με τρόπο δουλικό για την χάρη που του κάνουν τα αφεντικά του ποδοσφαίρου. Η έννοια της νομιμότητας, στην περίπτωση αυτή, βιάζεται βάναυσα. Κάθε σχόλιο είναι περιττό.

Αναρωτιόμαστε μόνο:

-Η Δικαιοσύνη και μάλιστα η αθλητική σκοπεύει να κινηθεί;

-Η ΕΠΟ σκοπεύει μήπως να ζητήσει παραίτηση Σωμαρακάκη για αυτά τα αίσχη;

-Ο ευαίσθητος περί τα ποδοσφαιρικά κ. υφυπουργός Σταύρος Κοντονής, σκοπεύει να παρέμβει, ή ασχολείται μόνον όταν πρόκειται να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό;

Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτουμε για να φτάσει αυτή η υπόθεση σε κάθαρση. Και αυτό διότι ο Παναθηναϊκός έχει υποστεί τεράστια ζημιά σε αθλητικό και οικονομικό επίπεδο από τους απαράδεκτους Σωμαρακάκηδες και το σύστημα που εγκληματεί εις βάρος του ποδοσφαίρου. Πόσο μάλλον που κανείς δεν συγκινήθηκε όταν ο Παναθηναϊκός είχε διαμαρτυρηθεί εντονότατα για την προκλητική τοποθέτηση του κυρίου αυτού στο κρίσιμο πόστο».