Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συμμετέχει στην καμπάνια FOOTBALL PEOPLE Action Weeks 6-20/10 που διοργανώνει η FARE Network, επίσημος συνεργάτης Κοινωνικής Ευθύνης της UEFA, με στόχο να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό.

Περισσότερες από 2.000 δράσεις, σε 60 χώρες, με τη συμμετοχή 100.000 ανθρώπων έχουν δείξει «κόκκινη κάρτα» στις διακρίσεις, με πρωτοβουλίες και μηνύματα που εντάσσονται στην εκστρατεία της FARE για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συμμετέχει στη μεγάλη social media καμπάνια της FARE με τη δημιουργία TV Spot και Poster, με πρωταγωνιστές ορισμένους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Έτσι, οι Λουκ Στιλ, Κριστιάν Λεντέσμα, Γιώργος Κουτρουμπής, Ροντρίγκο Μολέδο, Ζοζέ Κάρλος «Ζέκα» Γκονσάλβες και Σεμπαστιάν Λέτο, στέλνουν το δικό τους θετικό μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ακόμα, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα φιλοξενήσει στον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (16/10) περίπου 50 νέους, 16 έως 28 ετών από το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών. Οι νέοι, είναι αθλητές των τριών ποδοσφαιρικών ομάδων που αγωνίστηκαν στο “Football Fare Antiracist Tournament” της Αθήνας και παρακολουθούν πρόγραμμα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού με την υποστήριξη της Mercy Corps και του Δήμου Αθηναίων.

Με το μήνυμα «Όχι στις διακρίσεις, Ναι στην ισότητα» ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενώνει τη φωνή του με όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Περισσότερα για την καμπάνια:

Join the movement #FOOTBALLPEOPLE Farenet.org

Δείτε το TV spot TV Spot