Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την επόμενη Πέμπτη 17 Αυγούστου (21:30) την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον πρώτο αγώνα της φάσης των play-offs του Europa League.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο Παρασκευή στις 11:00 μόνο ηλεκτρονικά μέσω viva και μέχρι και την Κυριακή 13 Αυγούστου θα αφορά αποκλειστικά τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Από τη Δευτέρα 14 Αυγούστου,η διάθεση θα είναι «ανοιχτή» προς όλους τους φιλάθλους και θα συνεχίσει να πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 16 Αυγούστου (9:30 έως 17:30) και την ημέρα του αγώνα από 9:30το πρωί έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

7,13,14

15 Ευρώ

1,5Β & 5Γ,8, 12,

20 Ευρώ

2, 5Α, 9, 11

30 Ευρώ

10

40 Ευρώ

3

60 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως4 εισιτήρια*, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν τοΑΜΚΑκαι τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

*Ο κωδικός προνομίου των Συμμάχων μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά και για αγορά μέχρι τεσσάρων εισιτηρίων.