Συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των καρτών διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Στο εξής ωστόσο τα Σάββατα τα εκδοτήρια δεν θα λειτουργούν. Τις καθημερινές οι ώρες λειτουργίας θα είναι 09:30 – 17:30, ενώ τις Κυριακές η διάθεση διεξαγόταν ούτως ή άλλως μόνο ηλεκτρονικά.

Φέτος όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να σταθούν στο πλευρό της ομάδας χάρη στην προσφορά της Π.Α.Ε. που διαθέτει τα διαρκείας στις καλύτερες τιμές που προσφέρθηκαν ποτέ. Η έκπτωση σε σχέση με πέρυσι αγγίζει και σε αρκετές περιπτώσειςξεπερνά το 40%,με τις τιμές για τα φθηνότερα εισιτήρια ναξεκινούν από τα 110 €!

Οι φίλαθλοι τις ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τις Κάρτες Διαρκείας τους είτεηλεκτρονικά(και το Σ/Κ) είτε από το γήπεδο, στη Θύρα3 σύμφωνα με το πρόγραμμα που περιγράφηκε παραπάνω. Εκτός από μετρητά, αγορές Καρτών θα πραγματοποιούνται και με Πιστωτική, Χρεωστική και Prepaid κάρτα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο διάθεσης, τα προνόμια και τις κατηγορίες Καρτών Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 μπορείτε να βρείτεεδώ,ενώ για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε τηλεφωνικά στο 210 8709000.