Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την προσεχή Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου (20:30) την ΑΕΛ στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα Δευτέρα 18/9στις 10:30 και θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μέσωviva.gr.και από τα εκδοτήρια του γηπέδου που θα λειτουργούν 9:30 έως 17:30 σήμερα και αύριο και 10:30 ως την έναρξη του αγώνα την Τετάρτη.

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 € σε όλες τις θύρες του γηπέδου, πλην της θύρας 10 (15 €) και της θύρας 3 (20 €).

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως4 εισιτήρια, εφόσον – για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά – δηλώσουν τοΑΜΚΑκαι τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.