Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας το προσεχές Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου (18:15) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα Τρίτη 26/9και την πρώτη μέρα θα πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσωviva.gr.Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν παράλληλα με την ηλεκτρονική διάθεση από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 9:30 έως 17:30.Το Σάββατο (ημέρα διεξαγωγής του αγώνα) η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

6, 7, 13, 14

10 Ευρώ

1,5Β & 5Γ,8, 12,

15 Ευρώ

2, 5Α, 9, 11

20 Ευρώ

10

30 Ευρώ

3

50 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν τοΑΜΚΑκαι τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.