2 νέα καταστήματα σε Γλυφάδα & Κέρκυρα και ένα ολοκαίνουριο corner στο κατάστημα της Ερμού άνοιξαν τις πόρτες τους!

Άριστη ποιότητα, εκλεπτυσμένο design συσκευασιών, ιδιαιτερότητα γεύσεων, είναι τα χαρακτηριστικά που έκαναν τα προϊόντα των M&S Food να αγαπηθούν παγκοσμίως και να αναδειχθούν σε μια από τις πλέον δημοφιλέστερες και αγαπημένες κατηγορίες προϊόντων των Marks & Spencer.

Τα M&S Food έφτασαν και στην Ελλάδα και κάνουν δυναμική εμφάνιση στην Αθήνα με ένα ανεξάρτητο κατάστημα στη Γλυφάδα, ένα ζεστό corner στον 6ο όροφο του καταστήματος της Ερμού, καθώς και ένα ολοκαίνουριο κατάστημα στην όμορφη Κέρκυρα.

Γνωρίστε τα λαχταριστά μπισκότα με πλούσια επικάλυψη σοκολάτας, τις μαρμελάδες από ώριμα, ζουμερά φρούτα, τους καφέδες, αλλά και το πολυπόθητο φυστικοβούτυρο που έρχονται να σας “φτιάξουν την ημέρα”! Παράλληλα, οι ιδιαίτερες ποικιλίες τσαγιού και τα γνωστά scottish shortbread cookies έρχονται να σας χαρίσουν μοναδικές γευστικές στιγμές με βρετανικό χαρακτήρα, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Από τα ράφια του M&S Food δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν και αγαπημένα αλμυρά snacks όπως πατατάκια σε διάφορες γεύσεις, που φτιάχνονται από τις καλύτερες ποικιλίες καλαμποκιού ή από επιλεγμένες ποικιλίες πατάτας. Μια μεγάλη ποικιλία από βραβευμένα κρασιά αλλά και μπύρες σας δίνουν τις κατάλληλες αφορμές για να τα συνοδεύσετε & έρχονται να συμπληρώσουν τις στιγμές με τους φίλους σας.

Παράλληλα, ανάλογα με την εποχή, ειδικές γευστικές εκπλήξεις θα περιμένουν τους επισκέπτες. Για τη ρομαντική περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου, τα M&S έχουν ετοιμάσει μια μοναδική σειρά από προϊόντα που θα σας κάνουν να αγαπήσετε τα ολοκαίνουρια M&S Food ακόμα περισσότερο! Μπισκότα, γλειφιτζούρια, σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς & marshmallows σε μοναδικές συσκευασίες και σχήματα θα συμπληρώσουν τέλεια και γλυκά τις τρυφερές στιγμές με τον/ την αγαπημένο/η σας.

Τα Marks & Spencer FOOD έφτασαν δυναμικά και πολύ γευστικά υποσχόμενα!

Σχετικά με τα Marks & Spencer
Τα Marks & Spencer ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους πριν από 129 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα αποτελούν μια από τις κορυφαίες μάρκες λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Δραστηριοποιούνται διεθνώς σε περισσότερες από 50 αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία με πάνω από 1.000 καταστήματα.

Τα Marks & Spencer διαθέτουν υψηλής ποιότητας προϊόντα ένδυσης, προϊόντα για το σπίτι καθώς και τρόφιμα. Κάθε εβδομάδα, 20 εκατομμύρια πελάτες επισκέπτονται τα καταστήματα M&S, ενώ απασχολούν παγκοσμίως πάνω από 81.000 υπαλλήλους.

Τα Marks & Spencer στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα το 1990 και σήμερα διαθέτουν 27 καταστήματα σε όλη τη χώρα (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη, Πάτρα, κ.ά.).

Από την 1ηΑπριλίου 2012, οι μέτοχοι της εταιρείας Marks & Spencer Μαρινόπουλος Ελλάδος Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι: α) Marks & Spencer BV με μετοχικό κεφάλαιο 80% και β) Marinopoulos Holding Sarl με μετοχικό κεφάλαιο 20%.