Η επίσημη πιστωτική κάρτα του τριφυλλιού συνεχίζει να προσφέρει στους κατόχους της αποκλειστικά προνόμια και δώρα μέσω της συλλογής τριφυλλιών – πόντων από κάθε αγορά που πραγματοποιείται.

Ειδικά τη φετινή σεζόν με το ανανεωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης της κάρτας, διαμορφώθηκε με περισσότερες επιλογές και εμπλουτίστηκε με ακόμη πιο μοναδικά δώρα και εμπειρίες με την Ομάδα, με προτάσεις τόσο για τους ενήλικες όσο και για τους μικρούς φίλους του τριφυλλιού.

Ένα από τα νέα δώρα είναι και η εμπειρία «Μία ημέρα στη ζωή ενός παίκτη» που απευθύνεται στους μικρούς φίλους της Ομάδας και τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες αλλά και το πρόγραμμα που ακολουθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Δύο μικροί τυχεροί φίλοι, έχοντας εξαργυρώσει 2.000 τριφύλλια ο καθένας, επέλεξαν το συγκεκριμένο δώρο και έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα!

Συνοδοί και παιδιά βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο «Γ. ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ», γνώρισαν τους παίκτες και το τεχνικό team, περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και παρακολούθησαν την προγραμματισμένη προπόνηση.

Στο τέλος οι φιλοξενούμενοι γευμάτισαν μαζί με την ομάδα στο εστιατόριο του κέντρου, συζήτησαν με τους παίκτες, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και απέκτησαν μία συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές τους.

Φεύγοντας, είχαν μια πολύτιμη εμπειρία: είδαν πως είναι μια μέρα στη ζωή των παικτών, μια ημέρα προετοιμασίας, πίσω από τις κάμερες και τα φώτα των αγώνων.

Το «Μία ημέρα στη ζωή ενός παίκτη» είναι μόνο ένα από τα πολλά και μοναδικά δώρα και εμπειρίες που προσφέρει το ανανεωμένο Πρόγραμμα Επιβράβευσης της πιστωτικής κάρτας PANATHINAIKOS FC VISA στους «πράσινους» κατόχους της.

Αποκτήστε τη και εσείς και κάντε τo όνειρο σας πραγματικότητα!

• Χαρίστε την ευκαιρία στο παιδί σας να γιορτάσει τα γενέθλια του με τον Πανάθα, την μασκότ της Ομάδας και δώρο μια φανέλα του αγαπημένου του παίκτη

• Παρακολουθήστε τον αγώνα από διακεκριμένες θέσεις, στην κερκίδα Επισήμων του γηπέδου

• Επισκεφθείτε το προπονητικό κέντρο της Ομάδας

• Αποκτήστε την αγωνιστική φανέλα με την υπογραφή του αγαπημένου σας παίκτη

• Κερδίστε αυθεντικά «πράσινα» δώρα & μοναδικές εμπειρίες

και επωφεληθείτε από τα αποκλειστικά προνόμια:

• 15% έκπτωση στα καταστήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

• Άτοκες δόσεις στην αγορά των Καρτών Διαρκείας της ΠΑΕ καθώς και σε μεγάλο αριθμό συμβεβλημένων με την Τράπεζα Πειραιώς καταστημάτων

• Δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο & δυνατότητα δωρεάν συνδρομής για πάντα

• Συλλογή τριφυλλιών με κάθε νέα συναλλαγή που πραγματοποιείτε με την πιστωτική κάρτα και συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες τόσο για την πιστωτική κάρτα PANATHINAIKOS FC VISA της Τράπεζας Πειραιώς όσο και για το πρόγραμμα επιβράβευσης στο www.pao.gr ή στο τηλ. 18 2 18.