Για τη κοινωνική ευαισθησία που επιδεικνύει απέναντι στα παιδιά βραβεύτηκε σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, η COSMOTE από το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Είναι η όγδοη χρονιά που η COSMOTE στέκεται δίπλα στη «Φλόγα» μέσω του θεσμού Αγάπης SMS, προσφέροντας στο σωματείο σημαντικό μέρος των εσόδων της από τα γραπτά μηνύματα της Πρωτοχρονιάς. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία έχει συμβάλλει στην ανέγερση του ξενώνα της «Φλόγας», καθώς και στην κάλυψη εξόδων για τη λειτουργία του. Παράλληλα, στόχος της είναι μέσα από τη χορηγία αυτή να συμβάλλει και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διάφορες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα, έχει οργανώσει στον ξενώνα επισκέψεις αγαπητών προσώπων, όπως ο Πύρρος Δήμας που είναι και Πρεσβευτής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της COSMOTE, έχει προσκαλέσει τα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα σε αθλητικές εκδηλώσεις που χορηγεί η εταιρία (Mπάσκετ: Εuroleague Final Four 2007, Τέννις: VOGUE Athens Open 2008), αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, καθώς και στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που έγινε στην Αθήνα.

Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το στόχο της εταιρίας να προσφέρει ελπίδα και ανακούφιση στα παιδιά και στις οικογένειές τους, που έχουν ανάγκη τη φροντίδα όλων, τόσο στον τομέα της προστασίας της Υγείας τους, όσο και της κοινωνικής μέριμνας.