Άνοιξε τις πύλες της στο κοινό η 2η Μπιενάλε της Αθήνας 2009 “HEAVEN”, που στηρίζει η COSMOTE ως Μέγας Χορηγός.
Ενισχύοντας οικονομικά τη διοργάνωση και παρέχοντας σημαντική τεχνολογική υποδομή τόσο για την πραγματοποίηση σημαντικού μέρους των εκθέσεων όσο και για την επικοινωνία των εθελοντών της Μπιενάλε, η COSMOTE συμβάλει καθοριστικά στην υλοποίηση της σημαντικής αυτής έκθεσης.

Με το μήνυμα «Βλέπουμε έναν κόσμο όπως Εσύ. Γεμάτο δημιουργία» και μέσα από μια σειρά πολιτιστικών και περιβαλλοντικών δράσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της Μπιενάλε, η COSMOTE, αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία και ξεναγεί το κοινό στον «Παράδεισο» που δημιουργούν 150 καλλιτέχνες σύγχρονης τέχνης από όλο τον κόσμο. Ενδεικτικά:
Τεχνολογία και Τέχνη

NOUS GUIDE: Ξενάγηση μέσω πλοήγησης στο κινητό

Συνδέοντας τη σύγχρονη τεχνολογία με τη σύγχρονη τέχνη η COSMOTE πρωτοπορεί και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το «NOUS GUIDE», ένα πρωτοποριακό σύστημα πλοήγησης για εκθέσεις τέχνης. Σε συνεργασία με την αυστριακή εταιρία NOUS GUIDE, παρέχει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της Μπιενάλε να ξεναγηθούν σε αγγλικά και ελληνικά στους κλειστούς χώρους της έκθεσης, μέσω συσκευών iPhone που θα δανείζονται δωρεάν (περισσότερες πληροφορίες στο http://www.nousguide.com).
COSMOTE Kiosk
Μέσα από το υψηλής τεχνολογίας περίπτερό της, η εταιρία μεταξύ άλλων θα προσκαλεί το κοινό να δημιουργήσει το δικό του έργο τέχνης στο Wall Mechanism με πρωταγωνιστές τα προϊόντα της: Οικογενειακό Πακέτο SMART PLAY, ΚαρτοΣυμβόλαιο, Internet On the Go, COSMOTE my view. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα μπορούν να τυπώνουν και να παίρνουν μαζί τους ως αναμνηστικό της συμμετοχής τους το δικό τους έργο τέχνης ή να τo λαμβάνουν με e-mail στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Περιβάλλον και Τέχνη
Με στόχο να μετατρέψει την περιβαλλοντική συνείδηση σε καθημερινή πρακτική, μέσα από τη Μπιενάλε της Αθήνας η COSMOTE καλεί το κοινό να αναλάβει ευθύνη και ενεργό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος:
 Δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες μέσα από τη λειτουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και τοποθετώντας κάδους ανακύκλωσης περιμετρικά σε όλη την έκταση της έκθεσης, να ανακυκλώνουν κινητά τηλέφωνα καθώς και άλλες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές μικροσυσκευές και συσκευασίες από μέταλλο, γυαλί και πλαστικό.

 Διαθέτει 50 ποδήλατα όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να δανείζεται δωρεάν για μια τρίωρη βόλτα στους χώρους της έκθεσης. Τα ποδήλατα παρέχονται από τη γραμματεία της έκθεσης που βρίσκεται στην πλατεία Νερού.

Με οδηγό την επικοινωνία μέσα από την τέχνη και την ψυχαγωγία, η COSMOTE θα συνεχίσει καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους φίλους της έκθεσης.