Από την Κυριακή 11 Μαΐου σε όλα τα καταστήματα του Παναθηναϊκού θα είναι διαθέσιμη για τους φιλάθλους η νέα εμφάνιση της ομάδας για τη σεζόν 2014/15.

Ξεχωριστό στοιχείο της νέας φανέλας αποτελεί το χρυσό τριφύλλι στο στήθος που συμβολίζει τις χρυσές σελίδες που ετοιμάζεται να γράψει η Νέα Γενιά ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, συνεχίζοντας την ένδοξη Ιστορία του Συλλόγου.

Έμπνευση για το σχεδιασμό της νέας εμφάνισης αποτέλεσαν οι χρυσές επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τις οποίες είναι γεμάτη η Ιστορία του Συλλόγου.

Αυτές τις επιτυχίες θέλουν να συνεχίσουν οι νέοι ποδοσφαιριστές της Ομάδας με αφετηρία την πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και να γίνουν η Νέα Χρυσή Γενιά του Τριφυλλιού.

Το εμβληματικό χρυσό τριφύλλι στη νέα εντός έδρας φανέλα του Παναθηναϊκού έχει αυτόν το συμβολισμό, ενώ οι χρυσές λεπτομέρειες ξεχωρίζουν και δένουν με το πράσινο χρώμα της φανέλας.

Η φετινή φανέλα της Ομάδας είναι η ελαφρύτερη που φόρεσαν ποτέ οι παίκτες του Τριφυλλιού.

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να καλούν στο 210 64 70 970 για τηλεφωνικές παραγγελίες και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Greenteam για ηλεκτρονικές αγορές.