Με… οδηγό τα προηγούμενα τρία επιτυχημένα Bazaar και γνώμονα τα ουκ ολίγα αιτήματα να επαναληφθούν, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σας προσκαλεί με ιδιαίτερη χαρά να βρεθείτε στη Λεωφόρο και συγκεκριμένα στο μικρό κλειστό του μπάσκετ στην οδό Τσόχα (δίπλα στη Θύρα 12).

Εκεί όπου, από την Παρασκευή 15 έως την Κυριακή 17 Μαϊου, σε μια συμβολική εκδήλωση ανταπόδοσης της αγάπης σας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα έχετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας είδη, δώρα και αξεσουάρ με το Τριφύλλι από 1 έως 13 Ευρώ!

Παράλληλα, ανάμεσά μας θα βρεθούν και ποδοσφαιριστές της ομάδας για να φωτογραφηθούμε μαζί τους και να μας μοιράσουν αυτόγραφα. Συγκεκριμένα το Bazaar θα επισκεφτούν την Παρασκευή οι Τριανταφυλλόπουλος και Χουχούμης στις 6:00μ.μ., το Σάββατο -που θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του νέου ρολογιού- οι Ταυλαρίδης και Λαγός στη 1:00μ.μ. και την Κυριακή οι Νάνο και Στιλ στις 2:00μ.μ.

Υπενθυμίζουμε πως οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10:00 έως τις 20:00, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω, στην μπουτίκ του Παναθηναϊκού, θα περιμένουν τους φιλάθλους και άλλες μεγάλες προσφορές έως -70% σε διάφορα προϊόντα της adidas που… λατρεύτηκαν από τον κόσμο…