Tη μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, που φτάνει πλέον το 99,8%, παρέχει το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της COSMOTE. Το δυνατό «σήμα» της εταιρείας είναι το θέμα της νέας, καλοκαιρινής καμπάνιας για την κάλυψη του δικτύου, διαχρονικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της COSMOTE που καθιστά δυνατή την επικοινωνία ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία σε ολόκληρη τη χώρα.

Πέρα από την πληθυσμιακή κάλυψη, η COSMOTE πρωτοπορεί σταθερά και στις ευρυζωνικές υπηρεσίες. Η εταιρεία είναι η μόνη στην Ελλάδα και μία από τις πρώτες στην Ευρώπη που έχει αναβαθμίσει το ευρυζωνικό της Δίκτυο με την τεχνολογία HSPA+ (High Speed Packet Access), παρέχοντας έτσι στους πελάτες της ευρυζωνικές ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 21 Mbps (downlink) και ταχύτητες αποστολής έως 5.8 Mbps (uplink). Η βελτίωση των διαθέσιμων ταχυτήτων είναι συνεχής και πλέον στο live δίκτυο της εταιρείας καταγράφονται ταχύτητες στις περιοχές διαθεσιμότητας του HSPA+ κοντά στα 18 Mbps (downlink).

Το νέο, καλοκαιρινό τηλεοπτικό spot της COSMOTE, που επικοινωνεί το μήνυμα «Βλέπουμε τον κόσμο όπως εσύ. Γεμάτο αξιόπιστη επικοινωνία» με χιούμορ και άρωμα διακοπών, έχει αναρτηθεί στο http://www.youtube.com/cosmotenetwork.