Η adidas και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ παρουσιάζουν την εντός έδρας εμφάνιση της Ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2014-15

Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου-συμβόλου του Παναθηναϊκού, στην ιστορική Λεωφόρο, παρουσιάστηκε η νέα εντός έδρας εμφάνιση του Συλλόγου που σχεδίασε η adidas για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του για τα Playoffs της Superleague φορώντας τη νέα του εμφάνιση.

Ξεχωριστό στοιχείο της νέας φανέλας αποτελεί το χρυσό τριφύλλι στο στήθος που συμβολίζει τις χρυσές σελίδες που ετοιμάζεται να γράψει η Νέα Γενιά ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, συνεχίζοντας την ένδοξη Ιστορία του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος, δήλωσε για τη νέα εμφάνιση:

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων με τα οποία η adidas εξοπλίζει την Ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια. Ευχόμαστε το φετινό χρυσό τριφύλλι στη φανέλα μας, να αντιστοιχήσει και σε ανάλογες χρυσές επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους».

Από την πλευρά της η Μαριάννα Ρεμπάπη, adidas Brand Director για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, εξήγησε τη σημασία της νέας εμφάνισης για την Ομάδα του Παναθηναϊκού:

«Η καινούρια εμφάνιση του Παναθηναϊκού είναι βασισμένη στα πρότυπα των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης. Η τεχνολογία έχει εξελιχθεί ακόμα περισσότερο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και η φετινή φανέλα θα είναι η ελαφρύτερη που φόρεσε ποτέ η Ομάδα. Ο σχεδιασμός όλων των στοιχείων της φανέλας έχουν ένα κύριο στόχο: να χαρίσουν μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στους παίκτες, καθώς κάθε λεπτομέρεια μπορεί να είναι αποφασιστική για την επίτευξη των στόχων της Ομάδας».

Ο σχεδιασμός της νέας εμφάνισης

Έμπνευση για το σχεδιασμό της νέας εμφάνισης αποτέλεσαν οι χρυσές επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τις οποίες είναι γεμάτη η Ιστορία του Συλλόγου. Αυτές τις επιτυχίες θέλουν να συνεχίσουν οι νέοι ποδοσφαιριστές της Ομάδας με αφετηρία την πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και να γίνουν η Νέα Χρυσή Γενιά του Τριφυλλιού.

Το εμβληματικό χρυσό τριφύλλι στη νέα εντός έδρας φανέλα του Παναθηναϊκού έχει αυτόν το συμβολισμό, ενώ οι χρυσές λεπτομέρειες ξεχωρίζουν και δένουν με το πράσινο χρώμα της φανέλας.

Η έμπνευση της adidas στο σχεδιασμό θα αποτελέσει κίνητρο και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ώστε να πραγματοποιήσουν ακόμα σπουδαιότερες νίκες την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Τεχνολογίες αιχμής adidas

Η adidas, πρωτοπορώντας πάντα στον τεχνολογικό σχεδιασμό των εμφανίσεων του Παναθηναϊκού, ενσωματώνει στη νέα εμφάνιση της Ομάδας την τεχνολογία adizero, η οποία προσφέρει στους αθλητές ασύγκριτη εφαρμογή, μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων.

Η κίνηση της φανέλας είναι απόλυτα φυσική και βρίσκεται σε αρμονία με το σώμα του αθλητή, ενώ οι ειδικές ραφές της μειώνουν δραματικά τις τριβές κατά τη διάρκεια της έντονης δράσης.

Επιπλέον, η νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού έχει διαφανείς ταινίες, τοποθετημένες σε καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος, ώστε να υπάρχει καλύτερη ροή αέρα στο σώμα του αθλητή και να του επιτρέπει να παραμένει άνετος και στεγνός, μεγιστοποιώντας το επίπεδο της απόδοσής του. Συνολικά, η φετινή φανέλα της Ομάδας είναι η ελαφρύτερη που φόρεσαν ποτέ οι παίκτες του Τριφυλλιού.