Πρόγραμμα επιβράβευσης «travel and win» 10 αεροπορικά εισιτήρια + 1 δώρο από την Travel Plan

ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ

«Συμπληρώστε 10 αεροπορικά εισιτήρια με το Travel Plan, με όποια αεροπορική εταιρεία θέλετε, όποτε εσείς θέλετε, και σας δίνουμε το επόμενο εισιτήριο δωρεάν

Στις 17 Φεβρουαρίου 2014 η εταιρεία Travel Plan του Ομίλου Eurostar ATEBE εγκαινίασε το πρόγραμμα «travel and win» για τους χρήστες του διαδικτυακού τόπου www.travelplan.gr, με στόχο την έμπρακτη επιβράβευση της εμπιστοσύνης και της πίστης των πελατών της. Το travel and win αποτελεί το πρώτο online πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών (loyalty) ταξιδιωτικού site στην ελληνική αγορά και απευθύνεται σε υπάρχοντες και νέους πελάτες του δικτυακού καταστήματος, επιφυλάσσοντας για όλα τα μέλη του μοναδικά προνόμια και κίνητρα ανταμοιβής.

Επιπλέον, έδωσε την μεγάλη ευκαιρία στους πελάτες της που έκλεισαν αεροπορικό εισιτήριο μέχρι τις και 10/04/2014, αυτό να μετρήσει διπλό.

Όσοι χρησιμοποίησαν την σούπερ αυτή προσφορά ξεκίνησαν το μέτρημα από το 2!!

Με την ολοκλήρωση αυτής της προσφοράς, με μεγάλη επιτυχία και χιλιάδες συμμετοχές σας ενημερώνουμε ότι το αγαπημένο πλέον πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών του www.travelplan.gr, «travel and win» συνεχίζεται και εξακολουθεί να σας προσφέρει ένα εισιτήριο εντελώς δωρεάν σε όποιο προορισμό επιθυμείται με την συμπλήρωση των 10!

Με την νέα βελτιωμένη και ταχύτατη μηχανή αναζήτησης του travelplan.gr θα βρείτε εγγυημένα τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια εύκολα και γρήγορα!!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Travel Plan, κ. Δασκαλάκης Γεώργιος, εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα travel and win δήλωσε χαρακτηριστικά « Πρωτοπορούμε και στο online με το πρόγραμμα Loyalty που εγκαινιάζουμε το οποίο βασίζεται σε παγκόσμια πρότυπα, πρωτοποριακά για τα Ελληνικά δεδομένα με γνώμονα την ικανοποίηση και των πιο εξεζητημένων τουριστικών απαιτήσεων. Στο μέλλον επιφυλάσσουμε ακόμα περισσότερα προνόμια για τα μέλη μας. ».

Όλοι οι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα ανταμοιβής travel and win βρίσκονται στη σελίδα της εταιρείας, ενώ στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται αυτόματα όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει αγορά αεροπορικού εισιτηρίου από το travelplan.gr από τις 01/01/2014 και μετά.

Η εταιρεία Travel Plan

35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ TRAVEL PLAN.

Mοναδικές προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια ξενοδοχεία, αυτοκίνητα, οργανωμένα ταξίδια, κρουαζιέρες, διοργάνωση συνεδρίων. Με πιστοποίηση ΙSO 9001: 2008 από Lloyd’s Register Quality Assurance. Διακρίθηκε με το βραβείο Superbrand ως κορυφαία επωνυμία. Διακρίθηκε με βραβείο από τα Leading Hotels of the World ως ο καλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός σε πωλήσεις ομαδικών ταξιδιών. Στο Travel Plan απονεμήθηκε το πρώτο βραβείο «Ολοκληρωμένης Σειράς Εντύπων» από τον HATTA, στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia 2013». ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: Αθήνα, Γλυφάδα, Κηφισιά, Μαρούσι, Περιστέρι, Γέρακας, Άλιμος, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη.