Οι φίλαθλοι και κάτοχοι της πιστωτικής κάρτας της ομάδας, PANATHINAIKOS FC VISA της Τράπεζας Πειραιώς που έχουν συγκεντρώσει 3.000 τριφύλλια μπορούν, εξαργυρώνοντάς τα να αποκτήσουν μία Κάρτα Διαρκείας 2016-17 στις θύρες 1, 5Β/Γ και 8 του γηπέδου, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα θέσης.

Διευκρινίζεται ότι στις θύρες 5Β/Γ και 8 του γηπέδου όπου ισχύει το οικογενειακό πακέτο Καρτών Διαρκείας (1 κάρτα γονέα και 1 παιδική), ο φίλαθλος μπορεί να πάρει το πακέτο χωρίς επιβάρυνση, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων και πληρούνται οι προϋποθέσεις (η παιδική κάρτα ισχύει για ηλικίες έως 12 ετών).

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να αποκτήσει Κάρτα Διαρκείας σε θύρα υψηλότερης αξίας, θα επιβαρύνεται με την διαφορά αξίας που προκύπτει.

Τέλος, επισημαίνεται ότι κάθε εξαργύρωση αφορά σε μία Κάρτα Διαρκείας. Άθροιση πολλαπλών εξαργυρώσεων για την απόκτηση μίας Κάρτας Διαρκείας δεν είναι αποδεκτή.

Διαδικασία εξαργύρωσης:
Για να προχωρήσετε σε εξαργύρωση τριφυλλιών για το δώρο αυτό θα πρέπει να επικοινωνείτε πρώτα με το Τμήμα Εισιτηρίων στο 210 6470992 προκειμένου να ελέγξετε την διαθεσιμότητα θέσεων στην θύρα που επιθυμείτε. Εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, θα πρέπει να καλέσετε άμεσα στο τηλεφωνικό κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, στο 18 28 38 για να κάνετε την εξαργύρωση των τριφυλλιών ώστε να δρομολογηθεί η δέσμευση της θέσης.