Ο Παναθηναϊκός δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας και της τεχνολογίας να αποκτήσουν τα νέα Tablets με σήμα το Τριφύλλι.

Για τους ενήλικες φιλάθλους μας το MLS PAO fan Tabείναι μια συσκευή με κομψό και πρακτικό σχεδιασμό, με εντυπωσιακά φωτεινή οθόνη 8 ιντσών και ανάλυση 1280 x 800 IPS που προσφέρει ζωντανά χρώματα για όμορφες εμπειρίες ψυχαγωγίας. Επιπλέον ο αποθηκευτικός χώρος των 8 GB διασφαλίζει ότι πάντα θα έχετε μνήμη στο tablet.

Ακόμα, το MLS PAO fan Tab σας συστήνει τη MAIC, μια σημαντική καινοτομία, που λειτουργεί ως προσωπική βοηθός, με μία και μόνο φωνητική εντολή. Η MAIC μπορεί να εντοπίσει τις πληροφορίες, να μεταφράσει, καταλαβαίνει να γράψει το mail σου και να αναζητήσει videos στο YoutubeΤΜ. Επιπλέον, το Talk&Driveο πλοηγός της MLS που έχει ήδη κατακτήσει την ελληνική αγορά, υπάρχει και στο MLS PAO fan Tab. Απλά, του λες που θέλεις να πας και το νέο σου tablet σε καθοδηγεί. Γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.

Για τους μικρούς μας φίλους το PAO Fan Tab Kido είναι διασκεδαστικό αλλά και διδακτικό! Απευθύνεται στα παιδιά του δημοτικού και διαθέτει εμπλουτισμένα εκπαιδευτικά παιχνίδια και εφαρμογές, τα βοηθά στις αριθμητικές πράξεις, να γράψουν λέξεις, να παίζουν με χρώματα, εικόνες, κ.α. Οι γονείς μπορούν να προεπιλέγουν σε ποιες εφαρμογές θα έχει πρόσβαση το παιδί, πόση ώρα θα παίξει και αν θα έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Με αυτές και πολλές ακόμα δυνατότητες το MLS PAO Fan Tab Kido είναι ένα εκπαιδευτικό, ασφαλές και παιχνιδιάρικο Tablet!

Και τα δύο νέα προϊόντα του Παναθηναϊκού θα τα βρείτε στα καταστήματά μας στο Γήπεδο της Λεωφόρου, Τσόχα Θ. 9-11, τηλ. 210-6437333 και στην Πανδρόσου 47, στο Μοναστηράκι, τηλ. 210-3216230. Από 21/5 μπορείτε να κάνετε τις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες και στο www.greenteam.gr

tabletJ700