Με νίκη επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου με τον Μολίνς να σκοράρει έπειτα από ασίστ του Μπεργκ στο 86’ στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο «Απ. Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Ο ρυθμός της αναμέτρησης δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλός στο ξεκίνημα κάτι το οποίο εξυπηρετούσε την ανασταλτική λογική του φιλοξενούμενου που δεν απειλούνταν, ενώ αντίθετα προσπαθούσε και έκανε αισθητή την παρουσία του με αντεπιθέσεις με κύριο άξονα τον Ντιγκινί. Μετά τα μισά του α΄ μέρους οι «πράσινοι» άρχισαν σταδιακά να εντείνουν την πίεσή τους προς την περιοχή του Ατρόμητου και να απειλούν τον Θεοδωράκη, ωστόσο η πίεση αυτή δεν μεταφράστηκε σε τόσες και τέτοιες ευκαιρίες ώστε ο Παναθηναϊκός να καταφέρει να ανοίξει το σκορ μέχρι την ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο από το πρώτο και οι γηπεδούχοι πίεζαν πιο εντατικά από νωρίς. Βασικός άξονας των επιθετικών προσπαθειών ήταν ο Εμποκού που βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ και οι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή βοήθησαν στην επιθετική παραγωγή. Τόσο ο Μολίνς, όσο και ο Χατζηγιοβάνης έγιναν αισθητοί από την άμυνα του Ατρόμητου που όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο οπισθοχωρούσε. Οι ευκαιρίες για το «τριφύλλι» άρχισαν να πυκνώνουν και το γκολ φαινόταν ότι πλησίαζε. Το δοκάρι του Χτζηγιοβάνη και η κοντινή κεφαλιά του Κουρμπέλη ήταν οι πιο χαρακτηριστικές από αυτές, αλλά στο 86’ ο Μολίνς, μετά από εξαιρετική κάθετη του Εμποκού στον Μπεργκ και ασίστ του Σουηδού, δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και να σημειώσει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, χαρίζοντάς του ταυτόχρονα τρεις σημαντικούς βαθμούς εν όψει της ειδικής βαθμολογίας των playoffs.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός:Βλαχοδήκος Οδ., Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου (76’ Λουντ), Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουμάλ (55’ Μολίνς), Εμποκού, Κλωναρίδης (71’ Χατζηγιοβάνης), Μπεργκ.

Ατρόμητος:Θεοδωράκης, Κυριακίδης, Κατράνης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Μανιάτης (74’ Νάτσος), Μπαγκά, Ούμπιδες, Τόνσο (66’ Λημνιός), Ντιγκινί (84’ Πλατέλας), Νταουντά