Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τους ποδοσφαιριστές του να αποδίδουν καλύτερα από τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός υποχρέωσε την Γκεντσλεμπιρλιγκί σε παθητικό ρόλο και όχι μόνο προηγήθηκε στο σκορ αλλά δημιούργησε προϋποθέσεις για να σκοράρει περισσότερες φορές.

Το Τριφύλλι προηγήθηκε στο 5ο λεπτό όταν ο Άλτμαν έκανε ατομική ενέργεια και πέρασε κάθετη πάσα στον Μολίνς, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με ωραίο πλασέ σκόραρε. Στο 18′ ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο 2-0 όταν ο Λουντ βρήκε τον Χατζηγιοβάνη στα δεξιά και αυτός μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ του με το αριστερό ήταν αδύναμο. Στο 25′ ο Παναθηναϊκός έχασε διπλή ευκαιρία αφού πρώτα ο Άλτμαν με κεφαλιά και μετά ο Ζέκα με σουτ δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Τούρκοι έβαλαν φρέσκους παίκτες και πήραν τον έλεγχο. Στο 58′ μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση του Βλαχοδήμου για να μην σκοράρει με δυνατό σουτ ο Ογκούζ. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ξανά απειλητικός στο τελευταίο 15λεπτο με καλύτερη στιγμή ένα σουτ του Μπουζούκη στο 89′ που μπλόκαρε ο Χοπφ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:Βλαχοδήμος (65′ Στιλ), Κουλιμπαλί (80′ Βέμερ), Μολέντο (61΄Ευαγγέλου), Κολοβέτσιος (68′ Τελάντερ), Χουλτ, Ζέκα (82′ Εμμανουηλίδης), Ρέις (61′ Δώνης), Λουντ (68′ Στάικος), Άλτμαν (68′ Ρινάλντι), Χατζηγιοβάνης (77′ Μπουζούκης), Μολίνς (61′ Πίσπας).

Γκεντσλεμπιρλιγκί:Χοπφ, Αχμέτ Ογκούζ, Λούκας Κλάρο, Παλιτσέβιτς (75′ Τσετίν), Ιμπραχίμ, Ουγκούρ, Αχμέτ Ιλχάν, Στσέκιτς, Κχαλίλι (57′ Μιλίνκοβιτς), Τσιφτσί (58′ Εντιαγέ), Σκούλετιτς (46′ Μούριτς).