Την ευκαιρία να δοκιμάσει συστήματα και ποδοσφαιριστές είχε ο Γιώργος Δώνης στο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου το βράδυ του Σαββάτου. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δοκίμασε το 3-5-2 σε μεγάλο διάστημα του αγώνα, σχηματισμό που πιθανώς να εφαρμόσει και σε ματς πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έπαιξε για πρώτη φορά -για μισή ώρα- ο Φεντερίκο Μακέντα, όπως και οι νεαροί Ηλιάδης, Μαυρουδής που παίζουν στην Κ19. Επιπλέον πήραν χρόνο συμμετοχής μετά από τα φιλικά προετοιμασίας οι Ξενόπουλος, Αποστολάκης, Σέχου, Σιφναίος.

Για την ιστορία ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ του Μάντσον στο 74′ που επιτεύχθηκε με δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα. Η ομάδα του Περιστερίου είχε και δοκάρι στο 90′ σε κεφαλιά του Ρονάλντο. Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 38′ με κεφαλιά του Μαυρομμάτη που μπλόκαρε ο Θεοδωράκης και στο 44′ με σουτ του Χατζηθεοδωρίδη που έφυγε άουτ.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Γαρουφαλιάς, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Μούγιακιτς, Μπουσούλαζιτς, Ενσικουλού, Ούμπιντες, Νάτσος, Κόβασετς. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Μάντσον, Μπρούνο, Μανούσος, Λαζαρίδης, Στρούγγης, Σάκιτς, Νταβιώτης, Ρονάλντο, Ιμέρι.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Γιόχανσον (46′ Χατζηγιοβάνης), Ινσούα (46′ Αποστολάκης), Χατζηθεοδωρίδης (70′ Ηλιάδης), Τζανδάρης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης (46′ Πούγγουρας), Σέχου (61′ Μακέντα), Παντελάκης, Κουντουριώτης (70′ Μαυρουδής), Καμπετσής (70′ Σιφναίος).