Νίκη με 1-0 επί του Αιγινιακού για τον Παναθηναϊκό στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο «Γ.Καλαφάτης». Ο προπονητής Γιώργος Δώνης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και να βγάλει συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές της Κ19, οι οποίοι την τελευταία εβδομάδα έκαναν προπόνηση με την πρώτη ομάδα, από την οποία αγωνίστηκαν παίκτες, που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στους επίσημους αγώνες. Για ένα ημίχρονο έπαιξε και ο Μακέντα, που ήταν από τους πρωταγωνιστές.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά μόνο μία οι παίκτες κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ το οποίο και έκρινε τον αγώνα. Στο 31΄συνεργάστηκαν Μοχάμετ και Τζαβίδας, ο οποίος από κοντά πέτυχε το 1-0. Νωρίτερα, στο 16΄ο Μοχάμεντ δεν κατάφερε σε τετ α τετ να νικήσει τον Γιαγκόζη, ενώ στο 21΄ το σουτ του Μαρκόφσκι για τον Αιγινιακό απέκρουσε ο Ξενόπουλος.Στο 23΄ παραλίγο αυτογκόλ για τον Οικονόμου, ενώ στο 27΄από σέντρα του Οικονόμου η κεφαλιά του Μακέντα έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Στο 30΄το μακρινό σουτ του Ηλιάδη πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 39΄ μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία με τον Τζαβίδα από μπαλιά του Μακέντα. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου Μακέντα και Σιφναίος αστόχησαν από ευνοϊκές θέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους. Για τον Παναθηναϊκό με εξαίρεση τον Παντελάκη και τον Αποστολάκη, που αγωνίστηκαν σε ολόκληρο τον αγώνα, οι υπόλοιποι ήταν παίκτες της Κ19. Στο 49΄ο Παντελάκης έδιωξε πάνω από την γραμμή το σουτ του Πετρούση, στο 60΄το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μαρκόφσκι πέρασε άουτ, ενώ στο 68΄ ο Σερπέζης μόνος έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος (63΄ Χριστοδούλης), Αποστολάκης, Οικονόμου (63΄ Ζερβόπουλος), Πούγγουρας (46΄Καραγιάννης), Παντελάκης, Σκεντεράι, Ηλιάδης (63΄Ζαγαρίτης), Μοχάμεντ, Τζαβίδας (63΄Καλομοίρης), Μακέντα (46΄Αθανασακόπουλος), Σιφναίος (63΄Σερπέζης).

Αιγινιακός: Γιαγκιόζης, Τοπαλίδης, Λάσκαρης, Πολύζος, Λαζαρίδης, Δημήτρουλας, Κλιγγόπουλος, Μαρκόφσκι, Έππας, Πετρούσης, Δούμτσιος. Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ζανάκης, Γιαλαμούδης, Πιαστόπουλος, Προσκυνητόπουλος, Σωτηριάδης, Βελισσάρης, Παπαδάκης, Νικολακόπουλος.