Την ευκαιρία να ξεφύγουν από το καθιερωμένο πρόγραμμα προπόνησης είχαν οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, παιχνίδι που διεξήχθη στο «Γ. Καλαφάτης». Παράλληλα, ο Γιώργος Δώνης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες της ομάδας Νέων.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Βέργος σημάδεψε το δοκάρι με πλασέ έπειτα από σέντρα του Αποστολάκη. Στο 22′, όμως, ο Βέργος βρήκε στόχο σε φάση που οι Πράσινοι πίεσαν ψηλά και έκλεψαν τη μπάλα. Στο 32′ ήρθε το 2-0 από ωραίο συνδυασμό και εντυπωσιακό σουτ του Σερπέζη από το ύψος της μεγάλης περιοχής που έστειλε τη μπάλα στο δεξιό «Γ» της εστίας του Αστρά. Ο Απόλλων μείωσε το σκορ στο 42ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Οικονομόπουλου, κεφαλιά πάσα του Βαφέα και κοντινή κεφαλιά του Ζερβόπουλου. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 56′ από πλασέ του Εμμαννουηλίδη από το ύψος του πέναλτι έπειτα από πάσα του Βέργου.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης (46′ Χριστογεώργος), Αποστολάκης (46′ Βαγιανίδης), Θεοχάρης (46′ Κολοβέτσιος), Πούγγουρας (46′ Στάικος), Ζαγαρίτης (46′ Ζωγραφάκης), Δώνης, Κουρμπέλης (62′ Σκεντεράι), Αρμενάκας (46′ Εμμανουηλίδης), Σερπέζης (62′ Καλομοίρης), Τζαβίδας (62′ Σούλτσε), Βέργος (62′ Αθανασακόπουλος).

Απόλλων: Αστράς, Κοντοές, Βαφέας, Οικονομόπουλος, Οριουέλα, Ζερβόπουλος, Γαρουφαλιάς, Αγρόδημος, Βάρκας, Ρώσση, Ριβέρο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπάζογλου, Κοντογιαννόπουλος, Κατσάκης.

Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν οι Κουλιμπαλί, Κάτσε, Ινσούα, Γιόχανσον, Μουνιέ, Παντελάκης, Διούδης, Οικονόμου, Τζανδάρης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Καμπετσής, Μακέντα.

Το Σαββατοκύριακο η ομάδα έχει ρεπό.