Λίγα λεπτά μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του Ομρι Αλτμαν με τον Παναθηναϊκό, ο Ισραηλινός μέσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και την πρόκληση για την οποία είναι έτοιμος

Πώς αισθάνεσαι μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής σου;

«Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα μου σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ανυπομονώ για την πρώτη μου προπόνηση!»

Είναι η δεύτερη φορά που βγαίνεις από την πατρίδα σου για να αγωνιστείς σε μια άλλη χώρα. Αισθάνεσαι πιο έτοιμος τώρα;

«Ναι, σίγουρα είμαι πιο έτοιμος. Είμαι πιο έμπειρος τώρα. Ξέρω πως είναι, ξέρω τι πρέπει να κάνω και τι να περιμένω, αλλά και τι περιμένει η ομάδα από εμένα και αισθάνομαι έτοιμος για να αντιμετωπίσω την πρόκληση».

Πώς θα παρουσίαζες τον εαυτό σου σε κάποιον που δεν ξέρει τα αγωνιστικά σου χαρακτηριστικά;

«Γενικά είμαι ένας ποδοσφαιριστής που τα δίνει όλα για την ομάδα και τους φιλάθλους της. Αν έπρεπε να περιγράψω τον εαυτό μου αγωνιστικά αναφέροντας μόνο μια θέση θα έλεγα ότι είμαι επιθετικός μέσος. Η αλήθεια όμως είναι ότι μπορώ να αγωνιστώ σε διαφορετικές θέσεις, έχω αγωνιστεί σε διαφορετικές θέσεις και σε διαφορετικά συστήματα, αλλά γενικά θα υπηρετήσω αυτό που θα μου ζητήσει ο προπονητής μου. Μίλησα με τον κ. Ουζουνίδη και ξέρω τι ζητάει και τι να περιμένω και επίσης καταλαβαίνω ότι η ομάδα έχει υψηλούς στόχους».

Τι γνωρίζεις για τον Παναθηναϊκό;

«Ξέρω ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με πλούσια ιστορία και τίτλους. Θυμάμαι και τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του με την Μακάμπι, αλλά γενικά ο Παναθηναϊκός είναι ένα γνωστό όνομα στην πατρίδα μου, τόσο η ομάδα ποδοσφαίρου, όσο και εκείνη του μπάσκετ».

Τι θα ήθελες να πεις στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού σαν πρώτο μήνυμα;

«Εχω ακούσει τόσο πολλά γι’ αυτούς! Είναι αλήθεια πως ανυπομονώ για τον πρώτο αγώνα στο γήπεδό μας. Μου έχουν πει ότι η ατμόσφαιρα που δημιουργούν εκεί είναι μοναδική και το μόνο που θέλω να πω είναι πως θα κάνω τα πάντα για να τους δώσω χαρές μαζί με την ομάδα».