Ποιά είναι η πολιτική διάθεσης των εισιτηρίων για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας;

Η πολιτική διάθεσης των εισιτηρίων για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας ορίζεται με σχετική ανακοίνωση για την εκάστοτε αναμέτρηση, στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός www.pao.gr

Πώς μπορώ να προμηθευτώ εισιτήρια για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας;

Α. Ηλεκτρονικά στο www.pao.gr ή στο www.viva.gr πατώντας εδώ * ή στο vivawalletap.

Β. Vivaspots (Παπασωτηρίου – ΙΑΝΟΣ - Μedia Markt - 7spots - Reload stores) και τηλεφωνικά στο 11876). Δείτε εδώ αναλυτικά τα σημεία vivaspots.

Γ. Φυσική παρουσία στην αίθουσα «Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ (είσοδος από Πύλη Α επί της Σπύρου Λούη)

Από που μπορώ να παραλάβω το εισιτήριο μου;

Το εισιτήριο μπορείτε, αν το προμηθευτείτε ηλεκτρονικά, να το εκτυπώσετε οι ίδιοι μόνοι σας ή να είναι διαθέσιμο για σκανάρισμα από την οθόνη του κινητού τηλεφώνου σας. Αν κάνετε την αγορά από το εκδοτήριο το παραλαμβάνετε την ίδια στιγμή.

Μπορώ να κάνω επιστροφή του εισιτηρίου μου;

Κατόπιν αγοράς του Εισιτηρίου και υπό την επιφύλαξη των οριζομένων στο παρόν άρθρο δεν γίνεται δεκτή η αντικατάσταση ή η ακύρωση και επιστροφή του αντιτίµου του, ακόµα και αν δεν χρησιμοποιήθηκε από τον κάτοχό του. (Αρθρο 4.1 Γενικοί Όροι Εισόδου).

Τι δικαιολογητικά χρειάζομαι για την αγορά του εισιτηρίου μου;
  • Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώρηση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους.
  • Οι φίλαθλοι του εξωτερικού που δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα,  μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους,  με τη δήλωση του αριθμού διαβατηρίου τους.
Τι χρειάζεται να έχω μαζί μου στο γήπεδο πέρα από το εισιτήριο μου;

Την αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριο σας και να την επιδεικνύετε σε περίπτωση που σας ζητηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω το εισιτήριο μου;

Η πληρωμή του εισιτηρίου μπορεί να γίνει με:

  • Μετρητά *(μόνο από τα εκδοτήρια)
  • Χρέωση πιστωτικής *(δεν υπάρχει η δυνατότητα δόσεων) ή χρεωστικής κάρτας
Τα παιδιά μέχρι ποια ηλικία μπαίνουν ελεύθερα στο γήπεδο;

Τα παιδιά ηλικίας έως 6 ετών μπαίνουν ελεύθερα στο γήπεδο.

Τι δεν μπορώ να έχω πάνω μου στο γήπεδο;

Ο κάτοχος – θεατής κατά την είσοδο και παραµονή του στο Γήπεδο απαγορεύεται να φέρει αντικείμενα τα οποία περιλαμβάνονται στις ακόλουθες κατηγορίες: * όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, χηµικοί ή εμπρηστικοί µηχανισµοί και εν γένει όλα τα προβλεπόμενα από την διάταξη του Ν. 2168/1993 (ΦΕΚ Α’ 147), βεγγαλικά, κροτίδες, καπνογόνα, δακρυγόνα και γενικά αντικείμενα, που µπορούν να προκαλέσουν σωµατικές βλάβες (άρθρο 1 Ν.1646/1986, Φ.Ε.Κ. Α’138), έστω και αν νοµίµως κατέχονται, * µμαχαίρια, κοντάρια, ρόπαλα, ομπρέλες και γενικά κάθε αντικείμενο, το οποίο µπορεί να προκαλέσει σωµατικές βλάβες, * ναρκωτικές ή άλλες απαγορευμένες ουσίες, που προβλέπονται από τις διατάξεις του Ν.1729/1987 (Φ.Ε.Κ. Α’ 144), όπως τροποποιήθηκαν από τον Ν.2331/95 (Φ.Ε.Κ. Α’173), * ποδήλατα, µοτοποδήλατα, πατίνια, skateboards, άλλα σκειτ, πέδιλα, καθώς και µπάλες, ρακέτες, frisbees και άλλα παρόμοια αντικείμενα, * ηλεκτρονικό εξοπλισμό ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης, χωρίς να έχει σχετικό δικαίωμα αναμετάδοσης, *ιστούς σηµαιών, σημαίες μεγαλύτερες από 2x1 μέτρα και πανό μεγαλύτερα από 1x1 µέτρα. Σηµαίες και πανό µικρότερων διαστάσεων από τις ανωτέρω οριζόµενες επιτρέπονται, εφόσον κατόπιν ελέγχου διαπιστωθεί ότι δεν περιέχουν υβριστικό και ή ρατσιστικό περιεχόµενο και απεικονίσεις και υπό την προϋπόθεση ότι δεν είναι αναρτηµένα σε µεταλλικά, ξύλινα, πλαστικά κοντάρια ή πλαίσια. * µουσικά όργανα, κόρνες, συσκευές λέιζερ, καθώς και κάθε άλλη συσκευή, η οποία µπορεί να προκαλέσει ενόχληση, * αντικείµενα (µπλουζάκια, καπέλα, τσάντες κ.ά.) µε ευκρινή εµπορικά σήµατα εταιρειών, καθώς και αποµιµήσεις των προϊόντων της Π.Α.Ε., * πινακίδες, προκηρύξεις, φυλλάδια και εκδόσεις µε δυσφηµιστικό προκλητικό ή άσεµνο περιεχόµενο, καθώς και οποιοδήποτε έντυπο υλικό πολιτικού, εµπορικού ή διαφηµιστικού περιεχοµένου, * µπουκάλια από γυαλί, παγούρια, ψυγειάκια, παγοκύστες, θερµός, αναπτήρες, µεγάλος αριθµός κερµάτων, * νερό, αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά, εκτός από αυτά, που πωλούνται στα κυλικεία του Γηπέδου, καθώς και φαγητά, µε εξαίρεση των περιπτώσεων κατά τις οποίες συντρέχουν λόγοι υγείας, που αποδεικνύονται µε τα κατάλληλα ιατρικά παραστατικά, * ζώα, εξαιρούνται τα σκυλιά της Αστυνοµίας και τα σκυλιά συνοδοί των ατόµων µε προβλήµατα όρασης, * ογκώδη αντικείµενα, όπως τσάντες, βαλίτσες, αναδιπλούµενα καθίσµατα ή σκαµνάκια κ.ά., * καθώς και γενικότερα υλικό οιασδήποτε µορφής µε οποιοδήποτε περιεχόµενο ή οποιαδήποτε άλλα αντικείµενα, που η Π.Α.Ε. σε συνεργασία µε τις αρµόδιες Αρχές Ασφαλείας, δύναται να χαρακτηρίσει επικίνδυνα ή ακατάλληλα και κρίνεται ότι ενδέχεται να διαταράξει την οµαλή παρακολούθηση και ασφαλή διεξαγωγή των Αγώνων.

Η Π.Α.Ε. δύναται να τροποποιεί οποτεδήποτε τον ως άνω κατάλογο απαγορευµένων αντικειµένων, ο οποίος θα αναρτάται προς ενηµέρωση των κατόχων – θεατών στα επίσηµα σηµεία πώλησης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. και στα εκδοτήρια του Γηπέδου. Σε περίπτωση όπου κατά την προσέλευση, είσοδο και παραµονή του κατόχου – θεατή στο Γήπεδο βρεθούν πάνω του τέτοια αντικείμενα, αυτά θα αφαιρούνται άµεσα από το ειδικά για τον σκοπό αυτό εξουσιοδοτηµένο προσωπικό της Π.Α.Ε., χωρίς καμία περαιτέρω ευθύνη της ή υποχρέωση της για καταβολή οιασδήποτε αποζηµίωσης.

Επίσης, η Π.Α.Ε. δεν θα παρέχει υπηρεσίες φύλαξης για τα ως άνω µη επιτρεπόµενα αντικείµενα στο Γήπεδο.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ποιες ηλικιακές ομάδες καλύπτουν;

Καλύπτουν τις ηλικιακές ομάδες από 9 μέχρι 19 χρόνων.

Που προπονούνται οι ομάδες της Ακαδημίας;

Προπονούνται στο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί και στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας στη θέση Καρελά.

Ποιο είναι το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός;

Είναι ένα δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών με δραστηριότητα σε πολλούς νομούς της Ελλάδας και στην Κύπρο, το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα και με την πιστοποίηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αποστολή του δικτύου είναι η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθαι», της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού, ιδανικά και αξίες που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τη μακρόχρονη ιστορία της ομάδας του Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή το πράσινο δίκτυο έχει 34 σχολές σε όλη την Ελλάδα και μία στην Κύπρο.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ

Από που μπορώ να προμηθευτώ τα επίσημα προϊόντα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός;

Στη μπουτίκ της ομάδας Πανεπιστημίου 58 (Ομόνοια), στο eshop www.paofc.gr, καθώς και στα καταστήματα αθλητικών ειδών της Kappa.

Μπορώ στη φανέλα να εκτυπώσω το όνομα μου ή αγαπημένου παίκτη;

Είναι εφικτό, όπως επίσης μπορείτε να εκτυπώσετε όποιο όνομα ζητήσετε.