Ο Παναθηναϊκός Β έχασε 2-0 από τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, στο Βουζουνεράκειο στάδιο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Οι Πράσινοι δυσκολεύθηκαν στο ξεκίνημα να κυκλοφορήσουν την μπάλα, από την πίεση ψηλά αλλά και το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου. Με τους γηπεδούχους να έχουν το σουτ του Μίλερ στο 5’ από θέση μέσα δεξιά, το οποίο απέκρουσε ο Ξενόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός Β κατέγραψε την πρώτη του ευκαιρία πέντε λεπτά μετά, από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του  Αθανασακόπουλου από το ημικύκλιο της περιοχής και την  εντυπωσιακή επέμβαση του Μανουσάκη, που έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 12’ ο Ο.Φ. Ιεράπετρας πήρε το προβάδισμα, με το γκολ του Μεσιδόρο, όταν από εκτέλεση φάουλ από αριστερά, κατέβασε την μπάλα, «άδειασε» τον Αντωνίου και σημείωσε το 1-0 με σουτ από την μικρή περιοχή. Ενώ ακολούθησαν ο τραυματισμός και η αναγκαστική αλλαγή του Κρυπαράκου, από ένα ακόμα δυνατό  μαρκάρισμα.

Με το σκορ υπέρ της, η ομάδα της Κρήτης έπαιξε πίσω από την μπάλα στη συνέχεια. Το Τριφύλλι δεν έβρισκε χώρους για να απειλήσει και το δυνατό σουτ του Μαρτίνη έξω από την περιοχή στο 26ο λεπτό κατέληξε στην αγκαλιά του Μανουσάκη. Τρία λεπτά αργότερα, από ατομική προσπάθεια του Μεσιδόρο, το σουτ του από θέση μέσα αριστερά πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός Β πήρε την κατοχή, προσπάθησε να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή, αλλά τα εύκολα λάθη στην τελική μεταβίβαση δεν του επέτρεψαν να βρεθεί σε θέση βολής.

Κάτι που συνέβη στο 65ο λεπτό, όταν από ωραία κάθετη πάσα του Θεοχάρη, ο Τσιριγώτης βγήκε απέναντι στον Μανουσάκη, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει καθώς ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ. Ενώ πέντε λεπτά μετά, ξανά ο Τσιριγώτης αστόχησε σουτάροντας μέσα από την περιοχή.

Ο Βαγιαννίδης αποχώρησε κι αυτός τραυματίας στο 74’, με τον Χαβιέρ Βάθκεθ να χρησιμοποιεί και τον Ματσαδέ παίζοντας με δύο επιθετικούς για να βρει την ισοφάριση. Τελικά, ήταν ο Ο.Φ. Ιεράπετρας εκείνος που πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με τον Βουό να περνάει και τον Ξενόπουλο, κάνοντας το 2-0 στο 80ο λεπτό.

Με τον Μεσιδόρο να φεύγει γρήγορα στην αντεπίθεση στο 89’, αλλά να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ξενόπουλου και εν συνεχεία άουτ. Ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ματσαδές κατέβασε την μπάλα, έκανε το σουτ εντός περιοχής, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ντι Λορέντζο.

Ο.Φ. Ιεράπετρας: Μανουσάκης, Ντι Λορέντζο, Βιβάνκο, Ντέτλερ, Κατάλντι (66’ Νεκούλ), Καλλιτσουνάκης (86’ Ψάνης), Λεμονής, Μίλερ, Βουό, Μεσιδόρο, Μπενίτεζ.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης (74’ Τουρκοχωρίτης), Σιδεράς, Αντωνίου (75’ Ματσαδές), Μαρτίνης, Θεοχάρης, Καρβούνης (61’ Ηλιάδης), Κρυπαράκος (18’ λ.τ. Τσιριγώτης), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Μαραθωνίτης (61’ Αλμπάνης).