Με μια απρόσμενη -βάσει εικόνας του αγώνα- ήττα 3-2 από την Επισκοπή στο δημοτικό γήπεδο Γάλλου ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός Β τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Betsson Super League 2.

Μόλις στο 9ο λεπτό, μετά τη σέντρα του Μπιλάλ από αριστερά, ο επερχόμενος Αλμπάνης ανατράπηκε από τον Τασιούλη. Ο διαιτητής Μπεκιάρης καταλόγισε το πέναλτι και ο Αθανασακόπουλος έστειλε την μπάλα αριστερά, με τον Καλογεράκη να πέφτει δεξιά, για το 0-1 στο 10’.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια για την ισοφάριση, αλλά χωρίς να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Σουρδή, ο οποίος απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριντάντε από πλάγια θέση και δεξιά, στο 21’.

Με το Τριφύλλι να βγαίνει γρήγορα στην αντεπίθεση, πέντε λεπτά μετά, τον Θεοχάρη να «γεμίζει» για τον Μπιλάλ από δεξιά, αλλά τον Καλογεράκη να βγαίνει και να καθαρίζει την φάση. Ενώ μια ακόμα απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, του Σκόνδρα, στο ημίωρο, κατέληξε στην αγκαλιά του Σουρδή.

Ο Παναθηναϊκός Β συνέχισε να είναι «συμπαγής» και βρήκε δεύτερο τέρμα στο 35ο λεπτό, με τον Φρόκου να κλέβει την μπάλα από τον Τασιούλη, να βγαίνει τετ α τετ με τον Καλογεράκη και να πετυχαίνει με πολύ ωραίο σκαφτό πλασέ το 0-2. Ένα σουτ του Πολυχρόνη λίγο έξω από την περιοχή στο 39’, που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σουρδή, ήταν η τελευταία καλή στιγμή της Επισκοπής.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Πράσινους να χάνουν διπλή ευκαιρία να σκοράρουν, στο 47ο λεπτό, καθώς ο Καλογεράκης έβγαλε το τετ α τετ με τον Μπιλάλ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Γκονζάλβες έδιωξε πάνω στην γραμμή το σουτ του Αλμπάνη, από θέση μέσα δεξιά.

Η ομάδα του Ρεθύμνου πήρε μέτρα στο γήπεδο, κέρδισε κάποια κόρνερ, με τον Νταρζίσιο να κάνει την κεφαλιά στο 57’ σε ένα εξ αυτών, αλλά την μπάλα να περνάει άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά, ήταν ο Παναθηναϊκός Β εκείνος που είχε την μεγάλη ευκαιρία να φτάσει σε τρίτο γκολ, μέσω αντεπίθεσης, αλλά ο Καλογεράκης απέκρουσε με το πόδι το διαγώνιο σουτ του Αλμπάνη.

Από ένα ακόμα κόρνερ, του Σκόνδρα από δεξιά, η Επισκοπή απείλησε με το 1-2, αλλά η κεφαλιά του Γκονζάλβες σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, στο 70’. Ενώ στην αμέσως επόμενη φάση, ο αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι Κουκούλης δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή.

Οι χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν συνεχίστηκαν, με το σουτ του Αλμπάνη στο 74’ να «ξύνει» την συμβολή των δοκών και τον Σουρδή να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Εμπόι από το ύψος του πέναλτι, τρία λεπτά μετά. Παράλληλα, ο Νταρζίσιο είδε το δυνατό σουτ του από θέση μέσα δεξιά να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Σουρδή, στο 79ο λεπτό.

Οι Κρητικοί κατάφεραν να μειώσουν στο 87’, με το ευθύβολο σουτ του Πολυχρόνη έξω από την περιοχή και κόντρα στην ροή του αγώνα, δύο λεπτά μετά, έφτασαν στην ισοφάριση χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Νταρζίσιο. Τελικά, κατάφεραν να πάρουν και τη νίκη, καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σουμπασάκης με ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 3-2.

Επισκοπή: Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τασιούλης (55’ Κουκούλης), Ανδρικόπουλος, Γκονζάλβες, Τριντάντε, Εμπόι, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Σκόνδρας, Νταρζίσιο, Νοικοκυράκης.

Παναθηναϊκός Β: Σουρδής, Θεοχάρης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης (67’ Κούτσιας), Ηλιάδης, Φρόκου (76’ Καραμπάς), Αλμπάνης (84’ Δημητρίου), Αθανασακόπουλος, Καρβούνης (68’ Σαρδέλης), Μπιλάλ (84’ Μαραθωνίτης).